2777
2789

مشکل به ظاهر ساده در واقع وحشتناک لطفاً تا آخر بخونید 

از سن پانزده سالگی تا الان که ۲۶ سالمه از برادری که پنج سال کوچکترها از من کنم خوردم.

از صبح که از خواب پا میشه تا خود شب پیس پیس می‌کنه بغل گوشم حرف سسس رو می‌کشه عمدا  یا بغل گوشم آروغ میرنع

هیچی نمیگم نمیگم نمیگم 

تا جایی که جووونم به آب میرسه 

و منم مثل خودش میگم پیس پیس 

خوش حال میشه 

پدر مادرم هیچی نمیگن 

به محض این که واکنش نشون میدم میگن تو لال شو بزرگترین نقصی. تو هم هست هیچی نگو 

خیلی وقت ها دعوا میشه و وحشتناک کتک می‌خورم مثلا یربار از درد فکم نمی‌تونستم یک هفته غذا بخورم 

و پدر مادرم با اون میگن میخندن 

انکار ن انکار یک دختر بزرگ کتک خورده 

از بس تو یه خونت تحقیر شدم به بیماری مازوخیسم دچار شدم 

و به شدت خودارضایی میکنم ( وقتی یاد تحقیر ها میرفتم ) 

جرم من مجرد موندنم هست 

دائم بهم میگه ترشیده 

دائم حرصم و درمیارع و من مجبورم از صبح تا خود شب اتاق در بستن باشم 

برادرم مشکل روانی داره می‌دونم 

غصه من از پدر مادرم هست 

ک و قدرررر ببشعورن 

نمی‌فهمن دختر ۲۶ ساله این قدرررر کتک میخوره 

نمی‌فهمن نمیتونه از اتاق بیا بیرون چون اون پیس پیس می‌کنه 

نمی‌فهمن و قدرررر اعتماد به نفس و عزت مقیم تخریب شده  

پیس پیس چیه

حساس شدی حرصتو در میاره

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصات باهات شوخی کنه بخند تا دعوا پیش نیاد 

خشک نباش قهر نکن .. مسخره بازی دربیار تو هم 

کاش منم داداش داشتم خیلیییی دلم میخاست 

راستی اون خیلی طبیعیه همه خودارضایی دارنا

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مشخصات باهات شوخی کنه بخند تا دعوا پیش نیاد خشک نباش قهر نکن .. مسخره بازی دربیار تو هم کاش منم دادا ...

مشخصات چی بود این کیبورد خیلیی خره😕😕😕

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مشخصات باهات شوخی کنه بخند تا دعوا پیش نیاد خشک نباش قهر نکن .. مسخره بازی دربیار تو هم کاش منم دادا ...

واااای خدای من اصلا متوجه نشدی 

امیدوارم با روز من دچار نش

واااای خدای من اصلا متوجه نشدی امیدوارم با روز من دچار نش

ینی از قصد و برای اذیت کردن میکنه؟

واااای خدای من اصلا متوجه نشدی امیدوارم با روز من دچار نش

منم مث تو رو ملچ مولوچ حساسما خیلیی زیاد بدم میاد 

مامانم ملچ مولوچ می‌کنه من گریم میگیره ایرپاد میزنم 

عزیزم این چیزی ک گفتی بخاطر حس شرم.. اتفاقاتی ک افتاده باعث احساس گناه وشرم درونمون میشه، ببخش ولی غلط کرد فقط ی عقب مونده میتونه همچین حرفی بزنه منی ک ازدواج اولم 17سالگی بود شدطلاق والانم ازدواج دومم ب مشکل خوردم دوباره چ گلی ب سرخودم زدم بهش بگو خفه شو

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

میرم باز یک برمی‌گردم

این ادم بیمار فقط منومیدونم چ دردی داری خودم بای ادم موجی زندگی میکنم البته خونه بابام کارنمیکنه صبح تاشب توخونست زورمیگ

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻