2777
2789

اگه بدونید تا همیشه تو شهرتون که کوچیکه و هیچ پیشرفتی نداره قراره زندگی کنید اذیت نمیشید؟ من دانشگاهمو تو کلانشهر خوندم یک سال ازدواجمم یه شهر بزرگ دیگه، اما بعدش برگشتیم شهر خودمون، هر چی میگذره بیشتر میفهمم زندگیم داره پسرفت میکنه، شما تونستید کنار بیاید با یه شهر کوچیک؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکسشو نگرانم 

از شهر کوچیک میخوایم بریم شهر بزرگ مرکز استان همش فکر میکنم کارمون اشتباهه زندکی سخت و پر هزینه میشه برای بچه ها شهر کوچیک بهتره اسونتره همه چی در دسترسه همه اشنان هوا پاک و تمیز

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من اومدم شهرستان کوچک بستگی داره امکانات چی میخوای و میخوای چکار کنی

تحصیل میخوام، جای خوب واسه تربیت بچه ها، واسه پیشرفت خودم و همسرم، شهر ما حتی استان ما جای پیشرفتی نداره متاسفانه

شهرمحروم فقط درجا میزنی ،انگار از دنیا عقب افتادی.برای بچه هات ،جای تفریحی وجود نداره،خیلی محدود.امکانات اموزشی بسیار محدود .حق انتخاب لباس و .....محدود.چون خودم از کلانشهر اومدم شهر محروم و کوچیک دارم بهت میگم .

شهرمحروم فقط درجا میزنی ،انگار از دنیا عقب افتادی.برای بچه هات ،جای تفریحی وجود نداره،خیلی محدود.امک ...

دقیقا، انگار شهر خودمو گفتی، من بار علمی حتی در زمینه طب اسلامی و سنتی زیادی داشتم، مردم همه با سواد، تو شهر کوچیک همه پراز حاشیه و کی چی گفت هستش

شهرمحروم فقط درجا میزنی ،انگار از دنیا عقب افتادی.برای بچه هات ،جای تفریحی وجود نداره،خیلی محدود.امک ...

چطور زندگی میکنی سختت نیست، من دیگه دارم افسرده میشم همش احساس میکنم ناشکر شدم دیگه