2777
2789

مامانم با بابام دعواش شده الان عمه و عمو بابابزرگم دارن میان خونمون مامانمم میگه غذا درست نمیکنه 

منم اولین باره میخوام غذا درست کنم برا ۱۰ نفر

برنجو خوب در میارم اما مرغ و چجور درست کنم چی درست کنم؟؟؟😭😭😭😭😭

خاک تو سرمن برای بخت سیاهممم شاید خدا مرگم و زودتر رسوند

گلم مرغ رو با روغن تفت بده خوب سرخ بشه، زعفران هم اضافه کن ، داخل یه ظرف دیگه پیاز سرخ کن، بهش رب و فلفل دلمه و زردچوبه بزن بذار خوب سرخ بشن، کمی آب جوش بریز رو همون مخلوط رب، همشون رو بریز رو مرغهات، شعله ی گاز رو کم کن، با شعله ی ملایم تا یک و نیم ساعت میپزه، در آخر یه قاشق کره اضافه کن خیلی خوش مزه میشه، نمک هم یادت نره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم مرغ رو با روغن تفت بده خوب سرخ بشه، زعفران هم اضافه کن ، داخل یه ظرف دیگه پیاز سرخ کن، بهش رب و ...

مرسی عزیز دلمم

زعفرون و کی بریزم؟😭

بعد چقدر نمک به مرغ و برنج بزنم؟

مرسی عزیز دلممزعفرون و کی بریزم؟😭بعد چقدر نمک به مرغ و برنج بزنم؟

زعفرون رو مرغهات رو که اول جدا سرخ میکنی، وقتی دو طرفش سرخ شد بعدش زعفرون بزن، چون اول بزنی، بخار میشه و نمیذاره مرغهات برشته بشن، از طرفی میتونی اولش مرغهات رو با زعفرون طعم دار کنی بعدش بریزی داخل تابه برا سرخ شدن، هرکدوم که ببین برات راحت هس انجام بده 

مرسی عزیز دلممزعفرون و کی بریزم؟😭بعد چقدر نمک به مرغ و برنج بزنم؟

نمک هم معمولا من یک قاشق چای خوری میزنم، زیاد نزن، اگه کم نمک شد چاره داشته باشه که خودشون موقع خوردن اضاف کنن