2777
2789
عنوان

تو شش ماه پرستاری قبول شدن منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 53 پست
عزیزم میگی چطور خوندی هر درسو برامعدل۱۹.۵

نمراتم این شکلی بود

زیست ۱۹.۵/فیزیک ۱۹.۲۵/شیمی ۱۹.۵/ریاضی۲۰

دینی ۱۹.۵/زبان ۱۹.۷۵/فارسی ۱۹.۷۵/هویت ۲۰

سلامت و عربی ۱۷.۵

اول کتاب درسی بعدش فرمول بیست.

روز قبل امتحان هر درس، فقط برای مرور بود و درس نخونده نداشتم. مرور کتاب+ سوالات هایلایت شده ی فرمول بیست

💄🩺

نمراتم این شکلی بودزیست ۱۹.۵/فیزیک ۱۹.۲۵/شیمی ۱۹.۵/ریاضی۲۰دینی ۱۹.۵/زبان ۱۹.۷۵/فارسی ۱۹.۷۵/هویت ۲۰سل ...

میشه بگین چه فصلایی از شیمی سخته؟

از کی شروع کردین به خوندن؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیییییچ پیش زمینه ای ندارم در تلاشم میخونم ولی غلط ها تو تست و ازمون زیاده ترازا پایینکاش میتونستم ا ...

چقدر تست میزنی برای زیست؟ سعی کن فعلا ریاضی و اینا رو که اکثرا مشکل دارن بیشتر تشریحی تمرین کنی تا توی نهایی بهتر بنویسی

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

نمراتم این شکلی بودزیست ۱۹.۵/فیزیک ۱۹.۲۵/شیمی ۱۹.۵/ریاضی۲۰دینی ۱۹.۵/زبان ۱۹.۷۵/فارسی ۱۹.۷۵/هویت ۲۰سل ...

ادبیات زبان عربی چه قسمتهای از پایه دهم و یازدهم لازمه؟

برای شنیداری زبان چکار کردین؟ 

من ۴ ماهه قبولی داروسازی دیدم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چقدر تست میزنی برای زیست؟ سعی کن فعلا ریاضی و اینا رو که اکثرا مشکل دارن بیشتر تشریحی تمرین کنی تا ت ...

هرچی تست تو خیلی سبز و بعد پینوکیو میزنم بعدش ایکیو دیگه وقت نمیشه ازمون تکی بزنم متاسفانه

هیییییچ پیش زمینه ای ندارم در تلاشم میخونم ولی غلط ها تو تست و ازمون زیاده ترازا پایینکاش میتونستم ا ...

تراز کنکور پارسال من ۵۰۰۰ و خورده ای بود با درصدای منفی😂

منم پیش زمینه ای نداشتم

ولی بخدا میشه... پزشکی تعهدی هم گفتم میشه چه برسه به پرستاری 

💄🩺

تراز کنکور پارسال من ۵۰۰۰ و خورده ای بود با درصدای منفی😂منم پیش زمینه ای نداشتمولی بخدا میشه... پزش ...

توروخدا راست میگی منمممممم ۵۸۰۰شدم 😭🥺

یعنی خونده بودی و منفی شدیییی؟

اگه اوک بودی توروخدا بگو چکار کردی چیطور خوندی 

حذفیات چی داشتی

ادبیات زبان عربی چه قسمتهای از پایه دهم و یازدهم لازمه؟برای شنیداری زبان چکار کردین؟

برای زبان کاری نکردم. از قدیم زبانم خوب بود.

عربی قواعد پایه ای و اساسی رو باید بدونین

ادبیات هم ارایه هارو فقط باید بدونین از دهم یازدهم

💄🩺

هرچی تست تو خیلی سبز و بعد پینوکیو میزنم بعدش ایکیو دیگه وقت نمیشه ازمون تکی بزنم متاسفانه

تست آموزشی و زماندار میزنی یا همینجوری کلی میزنی؟

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

تراز کنکور پارسال من ۵۰۰۰ و خورده ای بود با درصدای منفی😂منم پیش زمینه ای نداشتمولی بخدا میشه... پزش ...

زیستم شد ۱۶،فیزیک۵،شیمی۱۶،زمین ۱۱،ریاصی منفییییی💔😂

دیگه کلا خودمو باختم