2777
2789
عنوان

تو شش ماه پرستاری قبول شدن منطقیه

327 بازدید | 53 پست

تاکید میکنم پایه ضعیفففف از زیست یچیزایی میدونم از شیمی درحد تشریحی 

نمیدونم چکار کنم واقعا میخونم ولی ن چیزی تموم شده نه پیشرفت اخر میدونم مجبورم دوبا ه پشت بمونم 

دوستم پایه ضعیف داشت با چندماه دست و پا شکسته خوندن فوریت دولتی اورد 🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر تو مدرسه قشنگ درسارو گوش میکردی

پس از الان پزشکیم ممکنه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
اگر تو مدرسه قشنگ درسارو گوش میکردیپس از الان پزشکیم ممکنه

تو مدرسه معدلم از ۱۹پایین نیومد خداییش میخوندم شمارو که نمیشناسم تعریف نمیدم ولی کتبی نهایی ورای تصورم شد دوسال افسردگی داشتم بخاطر اون قضیه معدل و ضعیف ترین شدم

قبلش نمیخوند یعنی؟یکسال پس ۶ماه هیچی😭

میگم ربطی نداره الان نهاییا حرف اولو میزنن 

دوستمو میگم نهایی معدلش ۱۹ونیم بود رتبش شد ۲۰۰۰

تازه کنکور فقط ۱۰_۲۰ درصد جواب داده بود

ی نفر دیگم بود شش ماه خوند واس کنکور باز نهایی‌اش خوب بود پزشکی آورد 

پسر خالمم بود ی سال خوند ولی پرستاری اورد

تو مدرسه معدلم از ۱۹پایین نیومد خداییش میخوندم شمارو که نمیشناسم تعریف نمیدم ولی کتبی نهایی ورای تصو ...

اشکال نداره تو یبار دیگه کتابارو بخونی همچی یادت میاد چون کم و بیش خوندی

اگه کمالگرایی حتما بزارش کنار چون حتی اگه روزی ۳ ساعتم بخونی تو یه ماه میشه ۹۰ ساعت پس الان خیلی وقت مناسبی برای قبولی پزشکی هم هست پرستاری که دیگه کاملا شدنیه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
میگم ربطی نداره الان نهاییا حرف اولو میزنن دوستمو میگم نهایی معدلش ۱۹ونیم بود رتبش شد ۲۰۰۰تازه کنکور ...

بله میگن نهایی خیلی موثره

فقط کاش یازدهم رو مثبت کنن

واقعا موندم اگه مثبت نشه ترمیم بزنم یانه

شما میزنید؟

میگم ربطی نداره الان نهاییا حرف اولو میزنن دوستمو میگم نهایی معدلش ۱۹ونیم بود رتبش شد ۲۰۰۰تازه کنکور ...

ایشالا همینطور باشه پارسال درصدام در همون حد۱۵،۲۰کنکور بود کاش نهاییم خوب شه🥺