2777
2789
عنوان

مستاجر بودن

281 بازدید | 19 پست

سلام خانما شب خوش...

ما مستاجر خواهرمیم که تو مشهده حالا برادر شوهرم داره خونه میخره میگه برین اونجا بشینین ماهم با خواهرم اینا تا بهمن قرار داد داریم حالا شوهرم بهم گفته به خواهرم بگم پولمونو بدن پاشیم منم دوبار گفتم حالا باز میگه بگو منم میگم خودت زنگ بزن به دومادمون میگه ازش بدم میاد منم از خواهرم خجالت میکشم بنظرتون چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار نکن حالا کو تا بهمن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اخه من کلا خجالت میکشم دیگه تا بهمن قرار داد داریم این میگه زودتر بدن من میگم زشته

اوووووه خيلي مونده كه با ارامش بگي اشكالي نداره كه ولي يه كمم زياد پاي حرف و نگير بگو من كفتم محل نده

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

واه مگه با خواهرت اینقد تعارف داری  ک نمیتونی بگی بازم با خواهرتون قرارداد دارید منوخواهرام ک همه کاره زندگی همیم

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام