2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب جز اون جای دیگه هست؟ پارچه اینا چطور

برای خرید پارچه قیمت مناسب توحید، خیابان ۱۴ متری امام حسین تو اون راسته بازار پارچه فروشان هر چی دیدی قیمتش از بقیه جاها مناسب تره

و بعدش پارچه سرای ترمه که مسیرش فرق داره

زنگارکی کلا راسته بازارهاما به عنوان کسی که زنگارکی زندگی می‌کنه هیچم ارزان نیست :/مگه مغازه های به ...

اخه الان همه جا گرونه به نسبت بقیه میگین گرونه؟ یا کلی 

ب جز اون جای دیگه هست؟ پارچه اینا چطور

زنبیل آباد و پاساژهای اطراف حرم هستن

یه جایی هست ب اسم آلتون که ی سوله ماننده تو بلوار غدیر کوچه ۴۴فک کنم نزدیک فروشگاه آمال اونم زنانه و مردانه و بچگانه داره قیمتش خوبه 

برا پارچه هم پاساژ موسی بن جعفر همون نزدیک حرمه نزدیک پاساژ الغدیر هم پارچه های خوبی داره هم قیمتاش خوبه 

کلا اون پاساژ ی طبقش مال پارچس هرچی بخوای پیدا می‌کنی 

پاساژ حجت برا چادر و کفش خوبه البته لباسم داره ولی قیمتاش کمی بالاس 

اخه الان همه جا گرونه به نسبت بقیه میگین گرونه؟ یا کلی

قیمتاش خیلی با بقیه جاها فرق نداره 

گاها من رفتم از زنبیل آباد و صفاییه پوشاک کامل خریدم از زنگارکی هم ارزون تر بود اما زنگارکی چون راسته بازاره

و پاخور مشتری داره مثل سر گردنه گرون میده 

ببین تنوع هست میتونی کل پوشاک اعضای خانواده رو ازش بخری اما ارزون نیست 

زنگارکی کلا راسته بازارهاما به عنوان کسی که زنگارکی زندگی می‌کنه هیچم ارزان نیست :/مگه مغازه های به ...

عزیزم عمده فروش لباس توی قم کجاست هست؟ بجز زنگارکی 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

همون زنگارکی خیابان بقلش چمران کلا عمده فروشی لباسه

فقط همونه اونو رفتم جای دیگه نداره؟

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚