2777
2789
عنوان

تقصیر من یا شوهرم😔خستم کرده

584 بازدید | 41 پست

دیشب برادرش ساعت ۱ نصفه شب اومد خونه ی ما

پذیرایی گذاشتم جلوشون یک ساعت نشستم سرم درد میکرد مسکن خوردم اومدم اتاق خوابیدم تا صبح کار کامپیوتری داشتن شوهرم و برادرش بیدار بودن

بعد شوهرم ساعت ۶ صبح خوابیده 

ساعت ۱ بعد از ظهر اومدم بیدارش کنم بیدار نشد خوابیده تا ۳ ساعت ۳ گفتم خسته شدم حوصله ام سر رفت پاشو

پاشده میگه تو چرا دیشب ۲ خوابیدی توام بیدار میموندی الان خواب بودی میگم سرم درد میکرد

میگه داداش من اومده تو خوابیدی😔

خیلی اعصابمو خورد میکنه 😔کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم 

میگه اگه برادر تو میومد من میرفتم میخوابیدم تو ناراحت میشدی بچه ها یه مدت عادت کرده بود ساعت ۸ شب تا ۱۱ شب میرفتم خونه ی مامانم میرفت اتاق خوابشون میخوابید منم ناراحت میشدم میگفتم زشته 

اونو میگه😔

میخوام یه مدت اصلا بهش محل ندم 

الانم حالت قهر اومدم اتاق دراز کشیدم

اونم داره تو سالن پی اس بازی میکنه

ناهارم نخوردیم

نمیدونم پاشم لباس بپوشم برم بیرون یا نه

میترسم برم بیرون عادتش بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودخواه خودبین دیکتاتور بهونه جو ایرادگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شوهرت بدش اومده بیدارش،کردی از ترفند حمله استفاده کرده به دل نگیر بی خیال مردها از این رفتارها زیاد ...

اره میگه یه روز تعطیل ولم کن بخوابم

منم شاغلم این جوری نبوده که من در طول هفته خوابیده باشم

حالا امروز رو. گذشت کن بمون خونه. معلومه که تو تقصیری نداری

دلم گرفته دلم میخواد آرایش کنم بزنم بیرون

ولی میدونم این طوری کم کم براش عادی میشه

دفعه دیگه اگه بخوام با حالت قهر برم بیرون اصلا براش مهم نمیشه