2777
2789
عنوان

تجربه ی من به عنوان خانم چشنده

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 23 پست
بله وجود داره اگه علاقه داری باید دوندگی کنی تا بهش برسی

نننهههه من اصلا علاقه ندارم به هیچ وجه به جز غذای خودم غذای هیچکی رو نمیچشم حتی مامانم وسواس نیستم ها ولی به شدت از چشیدن بدم میاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نننهههه من اصلا علاقه ندارم به هیچ وجه به جز غذای خودم غذای هیچکی رو نمیچشم حتی مامانم وسواس نیستم ه ...

باز مدلینگ بهتره چون مدل فقط لباس های مختلف  را می پوشه 

تازه باید خوش هیکل هم باشه

ولی چشنده بودن  چون اون خوراکی وارد بدن میشه  من اصلا به عنوان کار دائم  نپسندیدم 

نننهههه من اصلا علاقه ندارم به هیچ وجه به جز غذای خودم غذای هیچکی رو نمیچشم حتی مامانم وسواس نیستم ه ...

یعنی تاحالا رستوران نرفتی؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

یعنی تاحالا رستوران نرفتی؟

چرا اون غذا خوردنه نه غذا چشیدن به مفهوم تستر بودن مثلا مامانم بگه بیا این غذا رو تست کن ببین نمکش کم نیست یا مثلا ترشیش خوبه و...غذای اماده رو که چرا به شرط اینکه ابکی نباشه مثل سوپ یا اش بیرون میخورم 

چرا اون غذا خوردنه نه غذا چشیدن به مفهوم تستر بودن مثلا مامانم بگه بیا این غذا رو تست کن ببین نمکش ک ...

نههههههه اسمش تستره، وگرنه کامل غذارو میخوری، رستورانها یه تستر معروف و دعوت میکنن که براشون تبلیغ انجام بده و مشتری بیشتری بیاد،، از هر غذایی که توی منو دارن میان برای تستر، تستر هم تا جایی که جا داشته باشه و اشتهاش بکشه و هرچقدر دوست داشته باشه میخوره اگه هم خواست براش خیلی بهداشتی پک میکنن بقیه شو ببره خونشون بخوره. وگرنه مثل ما که رستوران میریم اونا هم کامل غذارو میخورن فقط فرقش اینه ما پول میدیم غذا میخوریم تستر پول میگیره غذا میخوره😂💔

این مستر تیستری هم که اسی میگه من هرچی ازش کلیپ دیدم ماشالا کم مونده بود رستورانم بخوره 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

نههههههه اسمش تستره، وگرنه کامل غذارو میخوری، رستورانها یه تستر معروف و دعوت میکنن که براشون تبلیغ ا ...

اهان اینو نمیدونستم تو برنامه سراشپز دیدم شرکت کننده ها غذا میپزن تسترها از هر غذا یه مقدار تست میکنن و امتیاز میدن فکر کردم اینم همونه ولی اینکه دیگه بدتره من اصلا غذای بیرون بهم نمی‌سازه پس کلا نمیتونم تستر بشم😂😂