2777
2789
عنوان

با داشتن همچین بچه ای میشه بیخیال بود

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست

برای مریضی سیستم ایمنیشونو تقویت کن صبحها ناشتا اب ولرم و عسل و چند قطره لیموترش داخلش بریز بده بخورن. ولی به دخترت نگو این برای مریض نشدن هست چون ممکنه لج کنه و نخوره. دائم لیموشیرین تو خونه باشه و بخورید همتون. شربتهای مخصوص هست که سیستم ایمنی رو تقویت میکنه اونو بگیرید بخورید. قرص جوشان استیل سیستیین برای پیشگیری عالی هست و بی ضرره هفته ای دوبار همتون بخورید. و برای لجبازی و اینجور چیزا هم فقط مشاور درست حسابی

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
وقتی ازش کمک بخوای و تشویقش کنی باعث میشه رفتارهای درست انجام بده .رفتار درمانی همینهدارو بهش نده وا ...

تو کارای خونه معمولا شریکش میکنم اون بیشتر از دختر اولیم به آشپزی و کارای هنری علاقه نشون میده ولی بعضی وقتا یه کارایی میکنه دلم فقط میخواد بمیرم از دستش

فقط دلم میخواد بیخیالی طی کنم چون به شدت گیر میدم

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره کاش کمی بیخیالتر بشم خودمم تو فشارم.. به شدت خلاقه و همیشه یه چیزایی درست میکنه خودمم تعجب می‌کن ...

تشویقش کن .بهش اعتبار بده .زوم نکن روش ک اونم بخواد لج تو رو دربیاره

الانم داره ب بلوغ نزدیک میشه سن حساسی کاری کن دوست خوبی براش باشی

لطفا لایک نکنید .

تو کارای خونه معمولا شریکش میکنم اون بیشتر از دختر اولیم به آشپزی و کارای هنری علاقه نشون میده ولی ب ...

عزیرزمینی درکت میکنم تو آدمی مگه چقدر توان داری خب آدم کم میاره 

بالاخره خدا هر کسی رو یجوری افریده

لطفا لایک نکنید .

تشویقش کن .بهش اعتبار بده .زوم نکن روش ک اونم بخواد لج تو رو دربیارهالانم داره ب بلوغ نزدیک میشه سن ...

باشه عزیزم بازم ممنون که وقت گذاشتی 🌹

فدات من خودم محبت مادری نچشیدم کودکی و نوجوانی سختی داشتم .انشاله دور هم شاد و خدشبخت باشید .

منم خیلی اذیت شدم محبت مادری نچشیدم و از طرفی هم خیلی کنترل میشدم 

کاش همه بچه ها توی بهترین شرایط بزرگ بشن.. 

خیلی سعی میکنم بهتر باشم ولی بعضی وقتا فک میکنم رفتارام عین مامانم هست 

منم خیلی اذیت شدم محبت مادری نچشیدم و از طرفی هم خیلی کنترل میشدم کاش همه بچه ها توی بهترین شرایط ...

تو بهترینی عزیزم 

ولی کنترل زیاد و تذکر و بی عیب و نقص خواستن همه چیز نمیشه بهترین 

گاهی اوقات رها کن و هم سن شو بشو بخند و از لحظه ها استفاده کن 

با تمام وجود بغلشون و چشم هات پر از محبت باشه 

هم تو مادر خوشبختی هستی هم بچه هات که تو مادرشونی

اینو از ته دل میگم

لطفا لایک نکنید .