2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااقعا من نمیفهمم چرا انقد تعریفشو میدن .فقط شکنجه روانی و اعصبا خوردی بود ‌. 

تنها چیز خوبش اینه ک بازیگراش خوب بازی کردن . ولی فیلم هیچچچ معنا و مفهوم و پیغامی نداشت 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

تخیلات نویسنده هم قاطی شه

چون لیلا می‌تونست وقتی رفت پول بیاره دیگه سوار ماشین نشه 

چون فیلم جلو بره اینجوری ساختن 

حتی تو ماشین قشنگ چفت حسن نشسته تا راحت فیلم برداری بشه و از در کلی فاصله داره 

کسی بخواد فرار کنه قشنگ راه داشت 

پس تخیلات نویسنده قاطی شده 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

واااقعا من نمیفهمم چرا انقد تعریفشو میدن .فقط شکنجه روانی و اعصبا خوردی بود ‌. تنها چیز خوبش اینه ک ...

منم تا این حد موافق خشونت نیستم واقعا 

ولی شاید یه پیامش آخر و عاقبت زنایی که تن‌فروشی میکنن بود

تخیلات نویسنده هم قاطی شهچون لیلا می‌تونست وقتی رفت پول بیاره دیگه سوار ماشین نشه چون فیلم جلو بره ا ...

آره بابا اصلا من موندم لیلا چرا باید بیاد طبقه بالای خونه سه تا مرد غریبه زندگی کنه، مگه اینکه خودش کرم داشته باشه دیگه 

من سینما دیدم ۳ ساعت حوصلم سر رفتبنظرم اینقدرام که میگن دارک نبودشاید چون من فیلمای خارجی زیاد میبین ...

من زیاد فیلم با این ژانر 

و درکل خشن کلا نمی‌بینم 

منم تا این حد موافق خشونت نیستم واقعا ولی شاید یه پیامش آخر و عاقبت زنایی که تن‌فروشی میکنن بود

بنده خدا تن فروش نبود ک ، نشون داد ک هیشکی بهش خونه نمیداد پولش کم بود (البته جیب خالی پز عالی بود دختره) و توقع داشت مردِ بی چشم داشت بهش خونه بده. زیاددد می بینیم آدمایی ک فک میکنن حقشون یه زندگی لاکچری ولی بدون زحمتِ برا همین رو دوش این و اون سوار میشن 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️