2777
2789
عنوان

امشب برم مهمونی یا نه بنظرتون

338 بازدید | 23 پست

سلام  دوستان من یه همکارایی شوهرم داره من  با یه خانومی اول حس میکردم حس بد بهم میده شاید اشتباه فکر میکردم منم چند جا تحویلش نگرفتم نمیدونم حس میکردم اون خودشو خیلی ازم بالاتر میگیره بخاطر همین 

بعد این رفتار من اون زنه واقعا باهام ضد شد 

اصلا تحویلم نیمیگره تو جمع ضایعم میکنه 

کوچیکم میکنه جوری ک شوهرم متوجه نمیشه و وقتی پیش خانوما نشستیم این رفتار رو میکنه 

الانم باز امشب مهمونی داره و شوهرم میگه بیا بریم ولی من نمیتونم برم چون بازم کوچیکم میکنه تحویلم نمیگیره منم ازش بدم میاد عذابه برام برم ولی این موضوع رو به شوهرمم نمیتونم بگم چون بدتر کوچیک میشم 

بنظرتون برم خونشون بهتر باعث ارتباط ما نمیشه؟ شاید دلش مهربون شد و دیگه تیکه نپروند بهم 

یا نرم بنظرتون؟ به چه دلیلی به شوهرم بگم که نمیام؟هر دلیلی بیارم میفهمه دروغ گفتم 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو

ب شوعرت بگو خب رفتاراشو

تو مث ی دختر بی زبون میشینی بهت تیکه بندازه؟

چرا جوابشو نمیدی زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

جن بودم نمیرفتم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

يعنى چجورى كوچيكت ميكنه

مثلا با بقیه زنا خوبه شوخی میکنه تعارفشون میکنه خیلی گرم میگیره در مورد لباسشون یا هرچیزی تعریف میکنه 

ولی با من جواب سلامم نگام نمیکنه باهام سنگین رفتار میکنه شوخی نمیکنه هیچ سوالی ازم نمی‌پرسه باهام حرف نمیزنه جواب سلامم به زور میده یا در مورد تحصیلات ک پایین ترم تیکه پرونده چند بار 

نروب شوعرت بگو خب رفتاراشوتو مث ی دختر بی زبون میشینی بهت تیکه بندازه؟چرا جوابشو نمیدی زن

آخه خب خودم خجالت میکشم به شوهرم بگم این جواب سلام منو نمیده حس میکنم شوهرمم طفلی بهش بر میخوره یا حس بدی بهم میگیره 

نروب شوعرت بگو خب رفتاراشوتو مث ی دختر بی زبون میشینی بهت تیکه بندازه؟چرا جوابشو نمیدی زن

واقعا نرم بهتره نه؟ من نمیتونم جوابشو بدم اصلا نمیتونم 8. 9 سالی ازم بزرگتره

آخه خب خودم خجالت میکشم به شوهرم بگم این جواب سلام منو نمیده حس میکنم شوهرمم طفلی بهش بر میخوره یا ح ...

چرا ج نمیدی

مگ خودش چ گهه خاصیه؟؟

برین بش زن

اصلا با چنین ادمی رفت و امد چرا میکنی؟

این بی ادب ب چ کارت میاد؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○