2777
2789

برا اولین بار عاشق اون بودم و تنها اونو میخواستم

اینم از ظاهرم خوشش اومده بود

خب بلد نیستم چطوری لوند بازی دربیارم

حالا هم بهونه درمیاره نمیخواد 

کاش یکم مثل بعضی دخترا سیاست زنانه بلد بودم

چیکار کنم؟ 

دست دو نفره

دیگه متاسفانه نمیشه کاری کرد کسی که میخواد بره رو بزار بره

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسرم خسته از ازدواج سنتی ، بار اولته  توکل به خدا ، 

با هر کسی دوست نشو

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

ما پسرا مثل شما دخترا نیستیم همین که طرف قانع باشه اعتقادی بخوریم بهم دیگه حله باور کن ، طرفت دختر باز حرفه ای بوده شاید چطور آشنا شدید ؟

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

آرهدختر زیاد اطرافشنخودشم مغروره

آشنایی چطور بود