2777
2789

اسی بتظرت من باید چیکار کنم من خیلی در دسترس  کسی که دوسش داشتم بودم و همش بهش ابراز علاقه کردم خودم میگفت دوسم داره ولی بهم گفت برو و گفتم فراموشت میکنم گفت فراموش کن الان چیکار کنم مثل صگ پشیموت شه و خودش برگردههه

کاربری دست دونفره(دو دوست همسن)

یه چیزی بگم وقتی دردسترس باشی نمی خواست باید کم پیدا باشی تا فکر کنن عتیقه ای نایابی کریستالی و الماسی کلا به آدمیزاد از توجه زیادبکنی  متنفر میشه ازت و اگه توجه کمی بهش کنی تشنه ی توجه تو میشه

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چیزی بگم وقتی دردسترس باشی نمی خواست باید کم پیدا باشی تا فکر کنن عتیقه ای نایابی کریستالی و الما ...

بتظرت من باید چیکار کنم من خیلی در دسترس  کسی که دوسش داشتم بودم و همش بهش ابراز علاقه کردم خودم میگفت دوسم داره ولی بهم گفت برو و گفتم فراموشت میکنم گفت فراموش کن الان چیکار کنم مثل صگ پشیموت شه و خودش برگردههه

اسی بتظرت من باید چیکار کنم من خیلی در دسترس کسی که دوسش داشتم بودم و همش بهش ابراز علاقه کردم خودم ...

ولش کن و. زندگی خودت و بکن  و انگار اون وجود نداشته و وجود نخواد داشت و کم در دسترس پسرا باش به خودت هدف گذاری کن ارزش قائل باش وقتی دیدی جواب سلامشم نده نگاهش هم نکنی خودش یک پا که هیچ نه هزار ما هم قرض میگره برمیگرده پیشت

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

یه چیزی بگم وقتی دردسترس باشی نمی خواست باید کم پیدا باشی تا فکر کنن عتیقه ای نایابی کریستالی و الما ...

آره تا حدی درسته 

ولی اونی ک من میخوام هیچ وقت نیست 

اونی ک نمیخوام همیشه هست 

بتظرت من باید چیکار کنم من خیلی در دسترس کسی که دوسش داشتم بودم و همش بهش ابراز علاقه کردم خودم میگ ...

ولی به کسی که نمیخوادت و غرورتو شکونده نباید بری سمتش رها کن

ولش کن و. زندگی خودت و بکن و انگار اون وجود نداشته و وجود نخواد داشت و کم در دسترس پسرا باش به خودت ...

فعلا دو روزه واقعا دیگ اصلا پیگیرش نشدم ولی شبیه کسیم که نیخوان از ی نواد ترکش بدن

بتظرت من باید چیکار کنم من خیلی در دسترس کسی که دوسش داشتم بودم و همش بهش ابراز علاقه کردم خودم میگ ...

کسی که قدرت و ندونه ارزش نداره  بیخیالش باش برا خودت موفقیت کسب کن از موفقیت های کوچیک شروع کن  تا به موفقیت های بزرگی برسی با ور کن کافیه فقط بدونن یکمی پیشرفت کردی خودشون برمی‌گردن 

فعلا دو روزه واقعا دیگ اصلا پیگیرش نشدم ولی شبیه کسیم که نیخوان از ی نواد ترکش بدن

اخیی  میگن  فکر نکردن به یه نفر بهترین راه برای فراموش کردنش اگه سرت و شلوغ کنی و خودت و سرگرم کنی فراموشش میکنی