2777
2789
عنوان

چجوربهشون بفهمونم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 64 پست
خودشونم نمیفهمن ایناکه زشته

اینقد باهاشون در ارتباطی که پسر و داماده خاله همسرت میان سره یخچالت؟😐😐

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

چقدر کارشون زشته.البته مادر شوهر منم سراغ کشوهای فریزرم میره ولی قایمکی.خیلی بدم میاد ولی خب چیکار کنم خودش باید بفهمه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بايد بد نگاشون كني

اصن چه معني داره پسرخاله ي شوهر ادم بياد خونه عروس خوانواده و انقدر راحت برخورد كنه، رفت و امدت رو كم كن چه دليلي داره پسر خاله ي همسرت رو ببيني يا داماد خاله ي همسرت رو!!!! خود خاله ي شوهرم دو سه بار بيشتر نيومده خونه ما، اصن دليلي نداره عزيزم زيادي رو دادي

بایدهمین کارشم کنم والاخسته شدم دیگه

اره بابا ..اینا پرروتر این حرفان بخای غیر مستقیم بهشون بفهمونی

مرگ یبار شیون یبار

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

من اصلا شوهر دختر خاله های همسرم رو نمیشناسم مگه چقد به هم نزدیکین؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
منم همینومیخواستم بگم  منم بچه خ شوهرم اینجوری  درو میکنه یخچالو بیتربیت

😥😥😥بااینکه تجربه ای نداشتم ولی خیلی سخته ؛ مخصوصا اگه زمانی یخچال خالی باشه آدم حرص میخوره

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  
اینقد باهاشون در ارتباطی که پسر و داماده خاله همسرت میان سره یخچالت؟😐😐

این دامادشون دوسه ماهی ی بارمیادولی پرروهست ناجور

هرچی هم بگی پس نمیره ک..

ایناکلاخانوادگی روشون زیاده،نری خونشونم خودشون پامیشن میان

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net