2777
2789
عنوان

کات کردم بیایید ببینید چی گفتم بهش

122 بازدید | 11 پست

شاید مثل اول نشه

یه بار براش تلاش میکنم حتی اگه توهم نخواستی ...

با آمادگی و آگاهی وارد یه رابطه دیگه میشم .

من گذر کردن از آدما رو خوب بلدم، اینسری هر چی خودم میخوام بیام قلبم جا میمونه

ولی یه سری چیزا آدم از رابطه یاد میگیره چون سنم کمه و جایی آموزش ندیدم، اگر بودی دوست دارم جبران کنم و زخم ها و دلخوری هارو بهتر کنیم .

یه جمله ای هست توی چهار اثر،  زیاد میگمش به خودم راجب مسائل مختلف

اینکه چیزی که برا منه برا من میمونه ، اگه نیس حتما برا من نبوده .

اینو گفتم بعد گف پس من مال تو نیستم 

منم گفتم زمان همه چیو مشخص میکنه من به خدا اعتماد دارم

یسری مشکلات داریم که اغلبش باعثش منم 🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بهت صبر بده من سه ماهه کات کردم ولی هنوز غمش برام تازس

غمت نباشه بابا 

من بار اولم نیس که کات میکنم برا همینم زیاد سختم نیس و گذر میکنم و تو حال سعی میکنم زندگی کنم

حوصله نکشید بخونمچقد داستان سرایی کردیمردا اصلا دنبال پیچیدگی نیستن

اگر اعتماد به نفس داشته باشی شش صفحع بنویسی میخونه

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

غمت نباشه بابا من بار اولم نیس که کات میکنم برا همینم زیاد سختم نیس و گذر میکنم و تو حال سعی میکنم ز ...

من یه بار دیگه کات کردم ولی اونو دوسش نداشتم ولی اینو چرا میدونی خیلی بد کات کردیم بدو هیچ دعوایی اون خییییلی راحت از من گذشت ازش پرسیدم دوسم داری یا نه گفت نمیدونم گفتم حست از اول رابطه کمتره گفت آره گفتم میخوای کات کنیم گفت نمیدونم نظر تو چیه 

فهمیدم دیس ایز د اند 💔

گفتم کات کنیم پس 

اون هیچ تلاشی برای بودنم نکرد

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
من یه بار دیگه کات کردم ولی اونو دوسش نداشتم ولی اینو چرا میدونی خیلی بد کات کردیم بدو هیچ دعوایی او ...

واااای این خیلی سخته 

خدا بهت صبر بده تا بتونی دوباره بسازی و فراموش کنی