2777
2789
عنوان

گناه بچه ها چیه؟ خدایا خودت بهشون رحم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 21 پست
منم دیدم خیلی بهشون فکر میکنم از خدا فقط فرج آقا امام زمان رو میخوام یعنی تا کی مردم باید بی گناه کش ...

منم امشب فقط به فرج امام زمان دلم خوش شد.همین چون راه دیگه ای نمونده

ما قصّه خود از سر اخلاص بگوییم / افسوس که گوش شنوا نیست در این شهر   
درکت میکنم عزیزم خیلی سخته . هیچی بدتر و سختتر از بیمتری فرزند نیست . منم بچم بیماری پیسی گرفت خیلی ...

واقعا سخته.وقتی بیماری های دیگه رو میبینم آروم میشم ولی بعضی مریضی ها رو نرو آدم هست مثل همین زجر تنفسی.انگار خودت نمی تونی نفس بکشی.

من مطمئن هستم دارم امتحان میشم ولی بگم چه گناهی کرده.

انشاالله خدا بچه شما رو هم شفا بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امشب فقط به فرج امام زمان دلم خوش شد.همین چون راه دیگه ای نمونده

واقعا دیگه هیچ راهی نیست فقط خدا به دادمون برسه من شبا گاهی خواب میبینم جنگ شده و وسط آشفته بازارم .... خیلی ذهن و روانم درگیر شده

وای دختر عین منی پسر منم الرژی داره ۲روزه لب غذا نزده امروز ب خدا میگفتم خدایا اگه وجود داری بچمو خوب کن گناه بچه چیه من مریض بشم ولی بچم نه ولی بعدش یاد سوریه افتادم شکر کردم

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

عزیزم غصه نخور.من تا 12 سالگی خیلی عذاب میکشیدم از 12 سالگی بهتر شدم تا الآن ک دیگه تقریبا میشه گفت خوب شدم.تا 12 سالگی شدیده حساسیت.من هرروز مامانم میومد مدرسه منو برمیگردوند خونه تنگی نفس میگرفتم روم نمیشد جلو بچه ها اسپری بزنم

عزیزم غصه نخور.من تا 12 سالگی خیلی عذاب میکشیدم از 12 سالگی بهتر شدم تا الآن ک دیگه تقریبا میشه گفت ...

خیلی سخته بهترین روزهای عمرت سختی کشیدی.الحمدلله که الان سالمی.برای پسر منم دعا کن

خیلی سخته بهترین روزهای عمرت سختی کشیدی.الحمدلله که الان سالمی.برای پسر منم دعا کن

انشالله که پسر شما شرایطش خیلی خیلی بهرت باشه ولی در هر صورت مطمئن باش ک 12 سالش ک بشه دیگه مثل الآنش نیست.من پیش بهترین دکترا رفتمو همه اینو گفتن و واقعا هم همینطور شد.

خدا خودش به معصومیت پسرتون رحم کنه  انشالله که خوب شه تو همین بچگیش.