2777
2789

چنتا خونه همزمان دارن کنارمون میسازن معمولا باهم در حال ساخت و سازن

به زور میتونم بیرون برم

به حیاطمون دید دارن کارگرا

دسشویی و حمام تو حیاطمون هس

مجبورم منتظر بمونم تا کارشون تعطیل شه بتونم برم حموم

از خونمون متنفر شدم 😭مطمعنم هیچکس تو شرایط من نیس

حتی واسی ساده ترینا هم باید اذیت شم من😭😭😭😭

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

خیلی حساسی بابا

من محل کارم که هستم

دوتا کنارمون همزمان دارن میسازن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه سخت میگیری برو بیا رو حیاط ببینن خب.

بخاطر صدا بله واقعا اذیت کنندس

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

آخ دقیقا تو کوچه ما همزمان سه تا ۵-۶ طبقه. یعنی روزی سه بار هم گردگیری کنم کمه. سروصدا رو که دیگه نگو. بچم هم خواب خرگوشی داره، با کوچیکترین صدایی میپره. شانس من کل پروسه بارداری و زایمان و مرخصی زایمانم با اینا همراه شد. آخه تهران اینهمه خونه خالی داره، واقعا میصرفه اینهمه ساخت و ساز براشون ؟؟

حمام تو حیاطه؟

بله

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

زمستان چطور میرید حمام؟

😐

آخ دقیقا تو کوچه ما همزمان سه تا ۵-۶ طبقه. یعنی روزی سه بار هم گردگیری کنم کمه. سروصدا رو که دیگه نگ ...

دقیقا.‌‌

ما مدام گردگیری میکنیم ولی بازم همونه حس میکنم کل خونه زندگیمونو خاک برداشته

حس میکنم حریم خصوصی نمونده برامون

متوجه نشدم ینی کارگرا حیاطتون رو دید میزنن؟؟

چه اشغالن

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  

من یبار داشتم سقط میکردم دستشویی تو حیات بود 

بعد از دوطرف داشتن کارگرا خونه می‌ساختن روبه حیات ما 

من اون روز مردم و زنده شدم با اون نگاه ها با اون خونریزی 

خاطره خیلی بدی دارم 

از این حالت 

متاسفانه ازین به بعد وضعیتتون همینه. خونه ها تماما به خونتون دید خواهند داشت حتی بعد کارگرها. شما نمیتونین خونتون رو بدید برا مشارکت ساخت و ساز؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من یبار داشتم سقط میکردم دستشویی تو حیات بود بعد از دوطرف داشتن کارگرا خونه می‌ساختن روبه حیات ما من ...

😭😭😭