2777
2789

جریان که تو عقدمون من و شوهرم بعضی اوقات شوهرم یه حرفایی میزد که اون موقع ها مهم نبود زیاد ولی بعدش مهم شد برام چون بیشتر دوسش داشتم بعد دو سال میگذره بازم یادم میاد حس بد میگرم احساس بدی دارم دارم روانی میشم همش فکر میکنم 

یکی از حرفاش این بود که فیلم می‌دیدم گفت چشمای اون دختره چه شهو.تی هستن 

قبلاً دوس دختر نداشته مطمئن هستم 

ولی این حرفاش رو مهم میرن هیچوقت یادم نمیره نمیدونم چیکار کنم الان اصلا اصلا اینطور نیست حرف گذشته را وسط میارم میگه اشتباه کردم چیزی نمی‌دونستم 

این حرف تنها نبود خیلی دیگه بود که یادم میوفته خیلی اذیت میشم

لطفاً کمکم کنید 

اگه الان نمیگه ک گیر نده باو

مجرد بوده نیازاش برطرف نشده بوده، فکرای شهوتی میکرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه الان نمیگه ک گیر نده باومجرد بوده نیازاش برطرف نشده بوده، فکرای شهوتی میکرد

مجرد نبوده که باهم عقد بودیم تو دوران عقد بودیم ،خب الان احساس میکنم نگاه زنی می‌کنه این فکر را میکنه

حالا یه چیزی پرونده کنار زنش ول کن بعد دو سال والله اینا وسواس فکریه و مریضیه دیگه اگه قبول کنی!!!:/

میدونم هنوز فکر میکنم بهشون 

یک چیز نبود خیلی چیزا بود 

ولی الان اینطور نیست 

کاش فراموشی بگیرم

براهمچین حرفی کفرنعمت میکنی؟عزیزم بنویسش همین حرفشوگریه کن ازش بدت بیاد،بعدب جای اون ب خودت ارزش بده،ازذهنت میره،شده بزن ب بالشت وقتی ازش حرصی میشی 

مجرد نبوده که باهم عقد بودیم تو دوران عقد بودیم ،خب الان احساس میکنم نگاه زنی می‌کنه این فکر را میکن ...

مرداهمچین درگیرپول درآوردن میشن ک این فکرادیگ جایی توسرشون نداره😂

براهمچین حرفی کفرنعمت میکنی؟عزیزم بنویسش همین حرفشوگریه کن ازش بدت بیاد،بعدب جای اون ب خودت ارزش بده ...

این حرف تنها نبوده چند تا چیز دیگه هم بوده 

این چند روزه همش تو ذهنم مرور میرن گریه میکنم حالم خوب نمیشه ،

این حرف تنها نبوده چند تا چیز دیگه هم بوده این چند روزه همش تو ذهنم مرور میرن گریه میکنم حالم خوب نم ...

الهی بگردم گلم همه خشمی ک داری روازش بنویس گریه کن نزارتلمباربشه