2777
2789
عنوان

با دوستم سر جزوه استاد بحثم شد

72 بازدید | 6 پست

دوشنبه پیش دوستم نبود سر کلاس استادم جزوه میگه منم مینویسم 

حالا دیشب ساعت 12اینطورا پیام داده عکس جزوتو بفریت منم گفتم باشه میفرستممم 

صبح دوباره پیام داده طلبکارانه منم تازه از خواب بیدار شدم که اگه نمیفرستی من از یکی دیگه بگیرم (چند روز قبلشم از من سوال پرسید کلی توضیح نوشتم و اصلا جواب نداده بود) منم گفتم در دسترسم نیست جزوم الان 

برگشته میگه خوب زودتر میگفتی😒با این استیکر 

منم دیگه جواب ندادم اعصابمم خورده بگید چیکار کنم 

یکی دیگه از دوستامم با گوشیش از جفتمون عکس گرفت سه بار گفتم بفرست حضوری دوباره پیام دادم سین نکرد که عکسامو بفرست! چیکار کنم بنظرتوننن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

باید می‌گفتی باشه مثلا تا شب می‌فرستم اون حتما دچار سوءتفاهم شده که دوست نداری بهش جزوه بدی

اون یکی دوستتونم که یا خودش خوب نیوفتاده تو عکسا که نمی‌فرسته

یا هم از تنبلی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بش میدادی تقصیرته

ایشون کلا طلبکاره بقیه کارشو انجام بدن

بعدشم وظیفه من جزوه دادن به بقیه نیست لطفه نخواستم انجام بدم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

باید می‌گفتی باشه مثلا تا شب می‌فرستم اون حتما دچار سوءتفاهم شده که دوست نداری بهش جزوه بدیاون یکی د ...

گفتم فردا میفرستم برات ولی صبح زود پیام داده بود اگه نمیفرستی از یکی دیگه بگیرم! 

اره کلی پز گوشیشو داد دوربینو روشن کرد دید خودش بد میوفته دیگه چیزی نگفت گفتم بفرست گفت باشهت

گفتم فردا میفرستم برات ولی صبح زود پیام داده بود اگه نمیفرستی از یکی دیگه بگیرم! اره کلی پز گوشیشو د ...

ول کن بابا چقد از خود راضیه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((