2789

همش بیخیاله همش. منتظر بیس تومن حقوقشه

که خرج اجاره خونه و قسطاش میشه

میگم پس من جی بچمون

ایندمون نه خونه ن ماشین درست نه لباس نه هیییییچچپپپپپپپچچچچچچ

هوس هرچی میکنم باید تو دلم بکشمش

میگه تو بچع ای واسه پول گریه میکنی 

راس میکه؟ 

مگه من ادم نیستم همش حسرت اینو اونو میخورما هروز گریه میکنم

خانمای مستقل من نمیتونم برم سرکار بچم کوچیکه تو شهرک غریبم اینجا هیچ کارییییی نیس هیچیییییی

پس. نگید برو سرکار گورتو گم کن ــمن ریدم تو بختم

شرایط همه الان اینطوریه چاره ای نیست همسرتون هم داره تلاش می‌کنه ولی خوب هرکاری هم کنی تو این اوضاع کم میاری 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز من تو که قبل ازدواج میدونستی شرایطشو انتخاب خودته که ازدواج کردی باهاش باشه کردی چرا بچه آوردی  با این شرایط باشه آوردی الان فشار نیار به همسرت نمیتونی بری سرکار تو خونه کار انجام بده مثلا میتونی خوراکی بپزی بفروشی همسرت ببره بدهدبه کافه ها و ... ولی درکل اشتباهاتت زیاده

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

الان شرایط خیلیا همینه فکر نکن فقط خودتی اگر میتونی یه کاری برای خودت راه بنداز که با بچه بتونی مثلا ...

خط اخرمو نخوندی؟ 

اینجا کسی از این چیزا نمیخره کسیم نیس خیلی

تا شهرم پنج ساعت راهه

عزیز من تو که قبل ازدواج میدونستی شرایطشو انتخاب خودته که ازدواج کردی باهاش باشه کردی چرا بچه آوردی ...

چه اشتباهی کردم؟ 

خدا کنم سرت بیاد مثل من شی بفهمی چی میگم

الهی 

انتظار داری اون چیکار کنه؟

پول کارگری همینه

تا آخر عمر هشتش گروه نه می‌مونه 

مثل پدر خودم

کارگر آموزش پرورش بود. مثلاً بهش میگفتن معلم

هنوز یه موتور داره و یه خونه کهنه. که اونم با کمک پدربزرگ خدابیامرزم خرید.