maylaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1079 عنوان چه مدل لباس عروسی قشنگه 430 بازدید | 47 پست دوستانی ک تجربه دارین.مجلس مختلط هست تاحدودی باید پوشیده بپوشم و دلم میخواد خاص باشه.خودمم توپر رو به لاغر هستم خیلی چاق نیستم قدمم ۱۶۸.چه مدلی پیشنهاد میدین من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️ 1404/08/23 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilsu000 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 3700 من همیشه پفی دوس دارمپفیی زیاد🤩 بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁
maylaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1079 من همیشه پفی دوس دارمپفیی زیاد🤩 پفی زیاد حس میکنم از مد افتاده اینجوری نیس؟ من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️
maryam_ghiyasvand عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 852 پفی زیاد حس میکنم از مد افتاده اینجوری نیس؟ ببین نه پف زیاد نه از اینا ک انگار به جای عروس لباس مجلسی سفید پوشیدن خیلی خرابه ، باید بری مزون لباس عروس چن مدل امتحان کنی
maylaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1079 لباس اروپایی ساده یا مدل ماهی پوشیده لباس عروس آماده قشنگ هست یا بهتره بدوزم؟تفاوت قیمتش زیاده دوخت و اجاره؟ من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️
maylaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1079 ببین نه پف زیاد نه از اینا ک انگار به جای عروس لباس مجلسی سفید پوشیدن خیلی خرابه ، باید بری مزون لبا ... لباس عروس اماده ک قشنگ باشه هست؟یا بهتره بدوزم من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3349 لباس عروس آماده قشنگ هست یا بهتره بدوزم؟تفاوت قیمتش زیاده دوخت و اجاره؟ من اطلاع ندارم باید بری بپرسی . اگر مدل خاصی مدنطرته توی اینستا چند تا پیج لباس عروس ببین و اگراز مدلهایی که داره خوشت اومد برو همون مزون های خاص ازشون یا اجازه کن یا بدوز
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 16463 اگر لاغری این مدلا عالی ه جنس این پارچه اگر لاغر باشی فوق العاده میشه😇
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 من پف دوست دارم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
maylaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1079 چه خوبه زیادم شلوغ نیس شیکهههه ممنون من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️