خانما بابام حکم جلبمو گرفته اصلا نمیخام ببینمش برا همین نرفتم دادگاه و حکم صادر شد دلیلشم فحاشی بود. دلیل فحاشیمم این بود ک من مادرم تقریبا یکساله بودم فوت کرد اینا خونوادگی مادر منو هرروز فحش میدادن عذابم میدادن اینم باباش گوربه گور شد منم تلافی کردم جداازاین من مشکل اعصاب دارم و مریضم و سه بار تو ایران قبلا بستری شدم و هنوزم دارو مصرف میکنم. اون فحشارو هم از روی نوسان خلق و عصبانیت دادم. الان نمیتونم براحتی برگردم ترکیه؟ تو مرز و فرودگاه میگیرن؟ اگه بگیرن بچم چی میشه هنوز یکسالش نشده
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
یادمه توی سریال آقای قاضی،قاضی میگفت چون الان به طرف مقابلت توهین کردی میتونه ازت شکایت کنه
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
ای کاش میرفتی دادگاه با مدارک بستری ات زمانی که میفهمیدن مشکل اعصاب و روان داری دیگه پرونده بسته میشد کاری بهت نداشتن
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت