2777
2789
عنوان

کسی گلدفیش نگهداری میکنه🐠🐠🐠🐠

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 65 پست
اخه تا حالا اینجوری نبود من عاشقشم چیزیش نشه چی بگید

نه نگران نباش مال ماهم همینطوره

چن روز پیش دیدیم لجن خوارامون نیستم دیروز دیدیم لگد فیش و انجل دست ب یکی کردن حوردنشون ینی باورمون نمیشدا باز گوشت خوار بودم ی چیزی ولی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لجن خوارم غیب شده یعنی ممکنه اونو خورده باشه تازه با نمک شستم و تمیز کردم ولی فعلا لجن خوارجدید نخر ...

نمیدونم،شاید چون جابه جاش کردی گوشه گیرشده

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

ما یه عالمه ماهی پارسال خریدیم الان دو تا تو اکوریوم هست میخوایمم اکواریوم بفروشیم کسی نمیخرا

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
باید پولکاشو نگا کنی. ببین از هم فاصله نگرفته سیخ وایسن

باشه عزیزم نگاه کردم فاصله نگرفته

اما حس میکنم یه لک قرمز رو بدنشه

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
نه نگران نباش مال ماهم همینطوره چن روز پیش دیدیم لجن خوارامون نیستم دیروز دیدیم لگد فیش و انجل دست ...

واقعا!!!!!اصلا به آنجل نمیاد اینکارا

همه ماهی ها مریض میشن به خدا انقدر خرج داروی ماهی هارو میدیم خودمون اینهمه به خودمن نمیرسیم   & ...

برم براش دارو بگیرم

چه دارویی

اره بخدا یه آکواریوم کوچیک دارم کلی خرجش کردم و خرج داره

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
باشه عزیزم نگاه کردم فاصله نگرفته اما حس میکنم یه لک قرمز رو بدنشه

خوبه که باد نکرده. تنهاس، دوا نکرده با اون یکیا یا خودشو گیر بده به جایی؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
برم براش دارو بگیرم چه دارویی اره بخدا یه آکواریوم کوچیک دارم کلی خرجش کردم و خرج داره

فعلا صبر کن اگر علامتی رو بدنش اومد ازش عکس بگیر ببر دارو براش بگیر

نه نگران نباش مال ماهم همینطوره چن روز پیش دیدیم لجن خوارامون نیستم دیروز دیدیم لگد فیش و انجل دست ...

اتفاقا لجن خوار منم چندروزه غیب شده نکنه اونو خورده😰

اخه قبلا گوپی هامو خورده

اتفاقا لجن خوار منم چندروزه غیب شده نکنه اونو خورده😰 اخه قبلا گوپی هامو خورده

گوپی ها که غذاشن چه فکری کردی باهم گذاشتی

ما یه عالمه ماهی پارسال خریدیم الان دو تا تو اکوریوم هست میخوایمم اکواریوم بفروشیم کسی نمیخرا

عکسشو بفرس

اتفاقا لجن خوار منم چندروزه غیب شده نکنه اونو خورده😰 اخه قبلا گوپی هامو خورده

حتما خورده از گلد فیش هیچی بعید نیست 

شوهرم میگه میترسم تنهات بزارم ی وقت توام میخوره😂😂