آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
میفهممت دعای حصار بگیر سیدی رو میشناسم مشهد عالیه کارش
مشهد نیستم که عزیزم
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
دیگه یکی بهم میگفت خوشبحالت میری با ماشینت خوش میگذرونی
من تلفنی پیشش انجام دادم خدا شاهده قصدم تبلیغ نیس فقط چون ازش نتیجه گرفتم گفتم سید علی 09157096791
❤️❤️❤️❤️
حاجی انگار مشکل تو مغز خودمونه ، چرا جورجینا و رونالدو چشم نمیخورن؟😂 ما ایرانیا از بچگی شرطی شدیم و رفته تو ناخوداگاهمون که دیگران میتونن بهمون با تعریف کردن آسیب بزنن .. باید خودتو به یه چیز برعکس شرطی کنی ، مثل صدقه اسپند و ... بهش باور داشته باش که این کار ازت محافظت خواهد کرد