2777
2789
عنوان

برای مهمونم هرچی میارم نمیخوره چیکار کنم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 155 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باقالی پلو بدون گوشت

ماکارونی با سویا البته اگه به پروتئین گیاهی حساسیت نداره

الویه بدون مرغ 

بادمجون و گوجه سرخ شده با کته 

استانبولی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
وای من برا پدرشوهرم سوپ گذاشتم نتونس بخوره گفت گوه توش!😵

چقد بی ادب نعمت خدا رو😐 ،خوب همینه دیگه باید ازشون بپرسی،حالا من نمیفهمم این ادا اصولا چیه ،فک کن طرف یه زمانی میخواد بیاد خونه ت خوب مشخصه که باید ناهارم بدی بعد بهش میگی چی درست کنم بگه نه نمیخوام به زحمت بیفتین ،خوب تو که اومدی دیگه ،بگو چی درست کنم 😂😂😂

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

این پیج تو اینستا غذای گیاهی آموزش داده از اون استفاده کن

ashpaziesabz

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
بندازش بیزون ..ازاین مهمونا بدم میادا خخخ اون روز دوستم اومد انار ونارنگی داشتیم گفت من موز وخرمالو ...

انار و نارنگی که گرون ترن اینجا

اینا کیلویی ۸۵

خرمالو ۵۰

حالا موز هم ۸۰-۹۰

میگفتی موز و خرمالو هم همچین گرون تر نیست من خرمالو خریدم کیلو چهل چه خرمالویی بعد نارنگی خریدم کیلو ...

نارنگی چقد گرون‌خریدی ،جای ما ۵۰ یا ۶۰

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀