2777
2789
عنوان

برای مهمونم هرچی میارم نمیخوره چیکار کنم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 155 پست
نارنگی چقد گرون‌خریدی ،جای ما ۵۰ یا ۶۰

اینجا نارنگی گرونه از بقیه میوه ها گرونتره پرتقال هم داد شصت انقدر ترشه نمیشه خورد جالبه موز هم خریدم هشتاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کوکو، لوبیا پلو، کوکو سبزی، ماکارونی با سویا، پیتزا سبزیجات، دلمه درست کن بجای گوشت سویا بزن. آش هم ...

کوکو تخم مرغ میخاد

تخم مرع پروتئین نیس ایا؟🙄

حتی عدس و نخود و سویا هم پروتئن بالایی دارن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
انقد خجالتیع نپرس

دلم خواست بیام‌بزنمش 🤣🤣🤣این چه جورشه دیگه ..منم از همین خجالتیا بودم مدرسه انضباطم همیشه ۲۰ بود ولی بعدها فهمیدم خجالتی بوده ن به ضرر..پس یه چی درست کن بخوره دیگه نیاد خونه ت😂😂😂😂

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کوکو تخم مرغ میخادتخم مرع پروتئین نیس ایا؟🙄حتی عدس و نخود و سویا هم پروتئن بالایی دارن

اسی گفت پروتیین حیوانی بغیر تخم مرغ و گوشت ها و لبنیات 

حبوبات که گیاهی اشکالی نداره 

اسی گفت پروتیین حیوانی بغیر تخم مرغ و گوشت ها و لبنیات حبوبات که گیاهی اشکالی نداره

خب همون کوکو رو هم نمیتونه بخوره

باید استانبولی این جور چیزا بپزه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دلم خواست بیام‌بزنمش 🤣🤣🤣این چه جورشه دیگه ..منم از همین خجالتیا بودم مدرسه انضباطم همیشه ۲۰ بود و ...

چشم😂😂

منم حرصم‌میگیره زحمت میکشم آخه دوست دارم یچی باشه بخوزه

باید بزنم تو سرش تا ب حرف بیاد😂