2777
2789
عنوان

برای مهمونم هرچی میارم نمیخوره چیکار کنم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 155 پست
باشه ازش میپرسم

آره اگر خیلی تعارف کرد نگفت اسم چند تا غذا بدون گوشت رو بگو...عدس پلو،استانبولی،و...سر صحبت رو باز کن مستقیم خودش روش نمیشه اسم ببره.

برای اینکه می ترسی مجلسی نباشه،صبحامه گرم درست کن مثلا عدسی ...و یا پسر درست کن...عصرانه کیک بود...یعنی جوش نزن که مجلسی نیست خودش می‌دونه برا اون هست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته آخه کلا پروتیین حیوانی رو حذف باید بکنه.خدت سلامتی بده.ولی طفلی گناه داره عدس پلو مجلسی،با ...

ایده خیلی خوب بود مچکرم عزیزم

هم ازشون میپرسم هم گوگل سرچ میکنم ببینم دگ تنوع غذایی چی هست بپزم

آره خیلی سخته یهو خیلی چیزا حذف بشه

عزیزم غذاهایی مثل عدس پلو ،لوبیا پلو و...

ماکارونی و...با سویا درست کن که بتونه بخوره 

خدا بهش سلامتی بده این بنده خدارو گفتی یاد خودم افتادم میدونم طفلکی داره چقدر زجر میکشه ،من از ترس اینکه یوقت صاحبخونه ناراحت نشه حالش بد نشه نمیرفتم مهمونی 

هرچی میخوردم برمیگردوندم ،فقط غذای آبکی  اونم در حد یک یا دوقاشق میخوردم 

فلافل

کتلت گیاهی از فروشگاه بگیر اگر به تخم مرغ حساسیت نداره بده بخوره

قورمه سبزی با قارچ بپز براش

پیتزا با ژامبون گیاهی

آش رشته

عدسی

خوراک لوبیا

اگر ماهی حساسیت نداره

قارچ سوخاری

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
ایده خیلی خوب بود مچکرم عزیزمهم ازشون میپرسم هم گوگل سرچ میکنم ببینم دگ تنوع غذایی چی هست بپزمآره خی ...

❤️اصلا بخاطر اینکه گیاهخواری مد شده غذای شیک زیاده واسه بنده خدا،یکی دو وعده سرچ بزن غذای گیاهخواری قری درست کن😂

هرروز لوبیا درست نکن خودتون نفخ میکنید 😂 خورشت بادمجون بدون گوشت درست کن ماکارونی با سویا استامبولی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه تاحالا خونشون نرفتم تقریبا تردیک یکسالی میشه الرژی داره

عزززیزم‌بازم از خودش بپرس ،چون شما هر ادویه ای بریزی احتمال حساسیت داره ..بگو میخوام امروز با سلیقه ی شما غذا درست کنم ،بگو ناراحت میشم‌اگه بگی نه و فلان 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

آره اگر خیلی تعارف کرد نگفت اسم چند تا غذا بدون گوشت رو بگو...عدس پلو،استانبولی،و...سر صحبت رو باز ک ...

مرسی عزیزممممم ممنونم 🌹

اولین باره برای غذای مهمون ب همچین موردی برخوردم🥲

عدسی خوراک قارچ و لوبیا

انواع کوکو

آش رشته 

تاس کباب.خوراک سبزیجات 

پیتزا سبزیجات 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بندازش بیزون ..ازاین مهمونا بدم میادا خخخ اون روز دوستم اومد انار ونارنگی داشتیم گفت من موز وخرمالو ...

میگفتی موز و خرمالو هم همچین گرون تر نیست من خرمالو خریدم کیلو چهل چه خرمالویی بعد نارنگی خریدم کیلو نود اونم خیلی جالب نبود

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز