2777
2789

با فامیل جمع میشدیم میرفتیم هرجایی که یه سرسبزی بود

کلی بازی میکردیم با بچه ها موقع نهار که میشد سفره کوچولو مینداختیم برا خودمون آتیش درست میکردیم خودمون غذای خودمونو درست کنیم هنوز که هنوزه با بوی ذغال و آتیش دلم میگیره

آخرش غروب جمعه که میرفتیم خونه غم دنیا آوار میشد سرمون بخاطر امتحان ریاضی فردا که یادمون رفته بود

اما الان چی با همه اون آدما انگار غریبه شدیم کل روز تو خونه شاید یه دوری با ماشین بزنم حوصلم بیاد

چقدر دلم تنگه اون روزاست

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

ماعصرجمعه همه مون خونه مادربزرگم جمع میشدیم یادش بخیر😪

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

ما ازاولم بیرون نمی‌رفتیم

همیشه ازچند روز قبل برنامه میچیدم بعد صبح جمعه پدرم می‌رفت سرکار کلا همه چیز خراب میشد

البته طفلک مجبور بود بیشتر کارکنه

اما خب منم دیگه بعد سالها دلم نمی‌خواد برم بیرون انگار ذوقش رفته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ازاولم بیرون نمی‌رفتیمهمیشه ازچند روز قبل برنامه میچیدم بعد صبح جمعه پدرم می‌رفت سرکار کلا همه چی ...

ماهم پیش میومد بابام بدقلقی کنه نیاد

ولی بدش از دلمون در میورد

من خوشحالم باهاشون ارتباط ندارمجز فصولی کردن و اینکه سرشونو بکنن توی زندگیم هیچ فایده ای ندارن

ماهم زخم خورده  ی فامیلیم

ولی دلم تنگ شده برا اون روزایی که همه ساده مثل هم بودیم