2777
2789

بچه ای ک مشکل داره

حتی کوچیکترینش ،

دختر من اختلال یادگیری داره کلاس سومه ولی فهم و درک بچه کلاس اولی رو داره!

درساش ب شدت ضعیف

تمااااام تلاشمو کردم روانشناس مشاور کودک روانپزشک کاردرمانی ذهنی ،و این اواخر هم درمانگر مخصوص اختلالات یادگیری!

شاید بگید همه چی مگه درسه؟؟؟ ولی تا درک نکنید نمیتونید بفهمید

دختر من به خاطر ابنکه همه چیو سخت یاد میگیره عزت نفس ب شدتتت پایینی داره(البته ک به طور مستمر روانشناس کودک جلسه تراپی دازه منظم) 

تو مدرسه بچه ها زیاد باهاش دوست نمیشن

دختر کم حرفی شده 

اما بگم از خودم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدا کمکت کنه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

من به خاطر مشکلات دخترم به شدتتت افسرده شدم

پرخوری عصبی

رواندرمانی اثر نداش!(خودم درسم خوب بود تو بچگیم)

دارو درمانی شروع کردم

۲۵ کیلو چاق شدم

کلام اخرم هم بگم؟ من خیانت هم دیدم تو زندگیم ولی مشکل بچم ضربه اش خیلی سخت تر بود برام

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

من به خاطر مشکلات دخترم به شدتتت افسرده شدمپرخوری عصبیرواندرمانی اثر نداش!(خودم درسم خوب بود تو بچگی ...

چی میشه که یه مردی پشت‌پا میزنه به اون علاقه‌ای که اولش به همسرش و زندگیش داشته و خیانت میکنه؟ 

عزیزم بفرستش ورزش که اونجا اعتماد بنقس و عزت نفسش جبران بشه. در ضمن رو شخصیت بچت کا. کن، دوس نشن ولی ...

ورزش میرف ولی ادامه نداد 

حرکات رو خوب نمیتونس بزنه 

کلا هررر چیزی حتی نقاشی هم از بقیه سخت تر یاد میگیره

برا همین وقتی میبینه بچه ها انجام میدن و این نمیتونه میکشه کنار

من به خاطر مشکلات دخترم به شدتتت افسرده شدمپرخوری عصبیرواندرمانی اثر نداش!(خودم درسم خوب بود تو بچگی ...

ببین من نمیگم مشکل کوچیکیه، ولی من یه دوستی دارم فوق العاده تو درس خنگ بود به معنای واقعی، تنها تمرکزش رو زیبایی و ورزش بود، الان اون همسرش بنز براش خریده و من با فوق لیسانس اسنپ میگیرم 😅😅😅😅

خدا به دلتون آرامش بده و مشکل بچتو حل کنهواستون آیت الکرسی میخونممن دعام گیراس

ممنونم ازتون🥺

اگه میشه دعا کنید پدرمم ب خوابم بیاد سه ماهه پشت و پنامو از دست دادم و منتظر خوابشم

ورزش میرف ولی ادامه نداد حرکات رو خوب نمیتونس بزنه کلا هررر چیزی حتی نقاشی هم از بقیه سخت تر یاد میگ ...

بگو مامان ده سالم لازم باشه آموزش میبینی تا یاد بگیری، مگه چیه؟ باهاش حرف بزن و کلا همش یجوری باهاش رفتار کن که خیلی زیبایی خیلی خاستنی هستی، نیازی به درس خوندن نداری ...