2777
2789
عنوان

شوهرم گل مصرف میکنه چیکارکنم😭

230 بازدید | 17 پست

وقتی کسی گل مصرف کنه چه جوری میشه اخلاقش و اینا؟؟؟ازاین ب بعدازکجابدونم مصرف کرده یانه؟

شوهرم همیشه هر کدوم ازدوستاش پیام بده فوری حذف میکنه ولی این پیام رو یادش رفته فک کنم حذف کنه

دوستش پیام داده جنس مانده میای بشینیم؟

شوهرمنم گفته بود تا ۷ بیرون کاردارم حالا

من دیشب اونو دیدم قسم دادم ک راستشوبگه قضیه چی بوده گفت دوستم گل و تریاک اینا میکشه من ک نمیکشم گفتم اگ نمیکشی پس چرا گفتی تا ۷ بیرونم 

گفت پیچوندمش قسم خورد ک من نکشیدم ولی دروغ میگه میکشه صدرصد ولی شاید برای تفریحی😭

اهل پرحرفی پرخوری وهم خیال پردازی و....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر دوستم‌میکشید

دوستم الان طلاق گرفته

میگه توهم میزد اذیتم میکرد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
هیچکدوم ازاینا نیست شوهرم

سکوت تو خیال‌پردازی موهوم یا داعم می‌خنده ....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چند ماه قبل دو تا بچه دبیرستانی تو راه مدرسه صحبت میکردند یکیش گفت من فکر میکردم فلانی شب ها درس می خونه چشماش قرمز و حتی وقت نمی کنه بر ه حموم که بوی خیلی بدی میده دوستش گفت نه اون گل مصرف می کنه به خاطر همونه 

برادر شوهرای منم تفریحی میکشیدن 

از شوهرم کوچیکترن 

یه مدت گذاشتن کنار شوهرم باهاشون حرف میزد 

یا خانوماشون میگفتن به شوهرم که چیکار کنیم الانو ولی نمی‌دونم 

فک می‌کنم ترک کرده باشن 

اول مطمئن شو از شوهرت بعد باهاش صحبت کن

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

برادر شوهرای منم تفریحی میکشیدن از شوهرم کوچیکترن یه مدت گذاشتن کنار شوهرم باهاشون حرف میزد یا خانوم ...

من ازاین میترسم نکنه گل هم مثل شیشه باشه خون جلو چشاشو بگیره موقع اعصبانیت کار دستم نده

اتفاقا اینم گفت سر کلاس میخوابه ، نمی تونی باشه صحبت کنی ترک کنه ؟

نمیدونم واقعا دیشب ک کلی قسم خورد ک من نمیکشم ولی صدرصد دروغ گفت

دیشب منم ترسوندمش گفتم بفهمم میکشی من یه لحضم نمیمونم

بازم هیچکدومفقط کم حرفه و بعضی وقتا خیلی عصبی میشه جوری ک انقد داغ میکنه میکوبه توسر خودش

اون دیگ فضا و نعشگی نیس خود زنیه مراقب خودت باش