2777
2789

نیاز دارم بهم بگین چیزی نیست ناامید نشو هی بیشتر از همه غصه کنکور میخونم اون بچه بااستعداد که همه میگفتن باهوشه و دراینده پزشم میشه همه میگفتن به خاناودم من امید پزشکیشونم ولی یشدتش هیچی الان من عمل کنم تا نیمه های اذذر که اصن سمت درسنمیتونم برم بعدش چی منی که تا الان نخوندم بعد اذر بخونم هه عمرا از خودم متنفرم که دستی دستی ایندمو خراب کردم الانم مجبور میشم برم ازدواج کنم اخر عاقبتم بشه مپ اینایی مان تاپیک میزدن درمورد مشکلات ازدواج و بچه و خاناوده شوهرشون میگن......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هووووو حالا بخاطر یه ماه تصمیم گرفتی شوهر کنی

بعد آذر بخون اگه پایت قویه قبول میشی بابا

نشدیم سال دیگه نمردی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

گوشیت الان درست شد ک اومدی🤔

چرا اینقدر عصبانی هستی کلی غلط املاییی

عمل چی داری؟چرا فکر میکنی بیمسئولیتن چی خواستی ک انجام ندادن🤔

با اینهمه استرسی ک داری معلومه ک نمیتونی بخونی یکم ارام بگیر جانم ... دوست داشتی بگوچی باعث شده اینهمه اضطراب بیاد سراغت؟بخاطر کنکور یا عمل؟یا چیز دیگه ای ؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
هووووو حالا بخاطر یه ماه تصمیم گرفتی شوهر کنیبعد آذر بخون اگه پایت قویه قبول میشی بابانشدیم سال دیگه ...

نه دیگه من امسالم موندم پشت کنکور نمیخوام ی سال دیگهه م پشت بمونم فقط امیدوارم بعد اذر بخونم نه پایمم قوی نی فقط مباحپ پیش نیازو بلدم مپل استو وموازنه فصل یک شیمی دهم و دوفصل اول زیست دهمو یک فصل و نیم از فیزیک دهمو معادله و ونامعادله ریاضی رو 

گوشیت الان درست شد ک اومدی🤔چرا اینقدر عصبانی هستی کلی غلط املایییعمل چی داری؟چرا فکر میکنی بیمسئولی ...

عملم دوتا عمل همزمانه ینی هم اسلیو هم بای پس بعدش خب همه میگن این عمل خظرناکه یکمم بله عصبیم نه گوشیمو بابام گفته دیگه درست نمیکنه ی بار دیگه هم پرتش کرده بودم تازه درستش کرده بود احتمالا بره یکی دیگه بخره ماهنوز تایید بیمه رو نداریم هنوز وسایل عملم شست میلیونن نخریدیم نامه بستری ندارم همه اینا رو هم میخوان همون دوشنبه برن یزد انجام بدن شبشم باید برم بستری شم رزیم قبل عملم میاس دوهفته بگیرم نگرفتن و نوشته بود اگه رزیم نگیرین عمل خطرناکتره غصه کنکورمم دارم میخورم دستشویی فرهنگی هنوز پدرم نخریه از سرما یخ دارم میبندم قرار بود بخاری بخره را اتاقم نخریده من سرما بخورم چه غلطی بکنم و کلی چیز دیگه

گوشیت الان درست شد ک اومدی🤔چرا اینقدر عصبانی هستی کلی غلط املایییعمل چی داری؟چرا فکر میکنی بیمسئولی ...

اشتباه تایپیم دارم بخاطر اینه که با لپتاپ تایپ میکنم 

عملم دوتا عمل همزمانه ینی هم اسلیو هم بای پس بعدش خب همه میگن این عمل خظرناکه یکمم بله عصبیم نه گوشی ...

خب عزیزم اول اینا رو جور میکردی بعد عمل حالا دیگه شده هنوزم دیر نیس ..خریدنی ها رو امروز فردا بخرید مثل دستشویی سیار فرنگی .. مگه چاق بودی ک رفتی اسلیو؟این استرست از عملت بدتره... هول نکن همش درست میشه.. درستم میخونی،بهش فعلا فکر نکن تا بعد عملت... 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
عملم دوتا عمل همزمانه ینی هم اسلیو هم بای پس بعدش خب همه میگن این عمل خظرناکه یکمم بله عصبیم نه گوشی ...

عزیزم این عمل تو این سن برات واجبه؟جدی میپرسم تیکه و اینا نیست چون سنت خیلی نباید باشه کنکورم که داری میپرسم