2777
2789

ی دختر تو اسلام شهر از نامزدش جدا میشه بعد چند ماه مرتیکه زنگ میزنه بیا کار واجب باهات دارم دختر مردمو میندازه تو کوره المینیوم سازی بعد دوسه ساعت جنازشو درمیاره تو بیابون رباط کریم اگه اشتباه نکنم خاک میکنه

مرتیکه روانی الهی خیر نبینی الهی خودتو زنده زنده بسوزونن که دختر مردمو با ارزوهاش خاک کردی

یه عده نررررررررررررر زیر پست کامنت گذاشته بودن که خوب کرد اتیشش زد

اینا روانی ان دلشون از چسه ک از مردن جوون مردم خوشحالن🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

از صب که این پست رو دیدم بغض گلومو گرفته سردرد شدم حالم بده بمیرم براش چقد درد کشیده😭

کارما💫    

دلیل جداییشون چی بوده؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مقتول هایی که اینجوری مظلومانه میمیرن و قاتلاشون از کشور فرار می کنند خیلی گناه دارند

یعنی پسره از کشور رفته بنظرت؟امیدوارم گرفته باشنش

کارما💫    

نمیدونمیکی گفت دخترو میشناخته میگه پسره الوات بوده روانی بوده

گفتم اینکارو کرده نکنه دختره بهش خیانت کرده باشه،چطور دلشون میااد وای وای

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

گفتم اینکارو کرده نکنه دختره بهش خیانت کرده باشه،چطور دلشون میااد وای وای

نه بابا عکس دخترو گذاشته بودن دختر خوبی بوده ادم بد ذاتی نبوده مرتیکه خودش مشکل داشته

کارما💫    

😭😭😭😭😭تو میشناختیش

نه منم تو سایت خونذم یکی نوشته بود حتی خانواده پسره خبر داشتن که میخواد همچین کاری کنه

خودشم فرار کرده رفته ترکیه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔