2777
2789
عنوان

فالو کردن دختر

328 بازدید | 40 پست

بچها یک سال نیمه بایکی تورابطم زیاد دختر فالو نمبکنه دوروزه میبینم دو تادختر فالو کرده اوناهم فالوش کردن فامیل دخترا مثل همه مشکوکه پیجا اگ بگم ب دعوا میگردونه ک حساسی دست پیش میگیره قبللا گفتم میدونه بدم میاد حس میکنم عمدا میکنه منو ناراحت کنه نکنه نمیدونم رفته رو مخم بزارم حضوری بهش بگم یابرم دعوا را بندازم قبلا حضوری گوشیش داد انفالو کردم باز رفته فالو کرده دختر دیگه چیکار کتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن با مهربونی بگو ن طلبکارانه بگو برام ساجست شدنبعدم بگو من بخاطر تو پسر فالو نمیکنم اگ اینجوریه دیگ ...

میگه تو فضولی چرا میری فالورامو میگردی پروعههه میگه خود ب خود ک نمیاد برات 

این چیزا باید خط قرمزتون باشه مثلا دختره غریبه نباید فالو داشته باشی با برعکس پسر غریبه فالو نداشته باش من مجردیم قبل ازدواجم بدون اینکه خانومم بگه خودم جلو جلو هر چی دختره غریبه داشتم آنفالو کردم که ی موقع حس بدی نگیره راجب این موضوع ولی خب کسی بخواد زیر آبی بره میره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2336020

من گاوم حساسم کلا رابطم سمه

بیخیال بابا وقتی پسر رو ادم غیرت نداره چرا باید دختر باشه ؟ چه تحفه ای پسرا ک روشون غیرتی هم بشی

فک کردم رابطتون جدیه

ب چشم مسخره بازی ببینش اگ اون تورو اینجوری میبینه

بیخیال بابا وقتی پسر رو ادم غیرت نداره چرا باید دختر باشه ؟ چه تحفه ای پسرا ک روشون غیرتی هم بشیفک ک ...

واقن همین کارو باید بکنم اره کلا رو فالورام گبر نیس اولا بود

بهشم گفتم تو بی غیرتی من فضول نیستم

یک ساله نیم باهاشم هی میرع هی میاد منه خر وابستم قبولش میکنم مبخام دیگ واقن یبار قبلی ک بره من برم همشم فکر مبکنم بااون دخترا چیزی بینشه

بیخیال بابا وقتی پسر رو ادم غیرت نداره چرا باید دختر باشه ؟ چه تحفه ای پسرا ک روشون غیرتی هم بشیفک ک ...

ی حیوونه فقط نمدونم چ مرگشه 

پوچ توخالی کاش بتونم ولش کنم فکر کرده هرکار کنه هستم تقصیر خودمه