2777
2789
عنوان

به نظرتون برم پیش تراپیست❓️

46 بازدید | 6 پست

من قبلا هیچ خوابی نمیدیدم، هیچی اما الآن تقریبا دو ماهی میشه که دارم مدام خواب‌هایی با یک موضوع میبینم.

شدیدترینش خواب اولم بود. تقریبا دو هفته پیش، خواب دیده بودم که مادرم توی جمعی که همهٔ فامیل‌ها و... بودند گفت که کاش هرگز من رو به دنیا نمیورد. من مایهٔ خجالتشم... توی خواب گریه میکردم. وقتی از خواب بیدار شدم سینه‌ام درد میکرد، سنگینی میکرد و اشک میریختم. باز یک مدت قطع شد تا دیشب، خواب دیدم پدر و مادرم یک دختر تقریبا همسن خودم از بهزیستی اوردن خونه و به اون ارجحیت بیشتری نسبت به من میدن اسمش هم نسترن بود😅 اون رو بیشتر از من میخوان. اون رو بیشتر از من دوست دارن و حمایتش میکنن. من رو فراموش کردن... حتی اتاقم رو هم دادن به اون

جدیدا از این خواب‌ها زیاد میبینم

بیشتر از قبل هم میخوابم

بیشتر هم توی اتاقم میمونم و توی جمع خانوادگی نمیرم 

اگه کسی روانشناسی خونده و ماهره میشه راهنماییم کنه؟

لطفا سنم رو نپرسید فقط بدونید بچه نیستم دانشجوعم 

دو تاپیک‌ برای من 

از نظر فروید، خواب صدای ناخودآگاهیه که توی بیداری نمیشنویمش! احتمالا با پدر مادرت موضوعات حل نشده داری، شاید خشم یا غم یا فقدان... بهرحال یه خبریه و خوبه که از درمانگر کمک بگیری

از نظر فروید، خواب صدای ناخودآگاهیه که توی بیداری نمیشنویمش! احتمالا با پدر مادرت موضوعات حل نشده دا ...

بهشون نگفتم خواب میبینم و اینا

حالا باید یواشکی دنبال تراپیست بگردم برم پیشش

دو تاپیک‌ برای من 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بهشون بگی احتمالا چه واکنشی نشون میدن؟

نمیدونم... شاید بگن چون درس‌های دانشگاه زیاد شده و... ذهنت خسته شده و صرفا داره یک چیزای بی‌معنی میسازه

دو تاپیک‌ برای من 

نمیدونم... شاید بگن چون درس‌های دانشگاه زیاد شده و... ذهنت خسته شده و صرفا داره یک چیزای بی‌معنی میس ...

من اگه پسرم همچین حرفی بزنه بغلش میکنم میبوسمش و بهش یاداوری میکنم که برام خیلی عزیزه... میدونی چی میگم؟ میخوام بگم شاید پدر مادر سرد بدون ابرازی داری و این ناخوداگاهتو درگیر کرده... بهرحال یه روانشناس خوب میتونه کمکت کنه

من اگه پسرم همچین حرفی بزنه بغلش میکنم میبوسمش و بهش یاداوری میکنم که برام خیلی عزیزه... میدونی چی م ...

خوش به حال پسرتون

کاش کسی منم بغل میکرد...

دو تاپیک‌ برای من