2777
2789

اگه قشنگه و واقعا شعر نیمایی حساب میشه تا ادامش بدم بفرستم برا مسابقه

قراره به اربعین مربوط شه

دلتنگم
دلم سخت گرفته است
آه،آری
باز،در اعتکافی مه آلودم
زیر گنبد دل ،رها بر سجاده اشک
به نجوا و دعا مشغولم...
من اجل را به قرابت دارم
من به سرمایه ی تن،تن به غربت دادم
من در این ذهن،در این عزلت تار،
راستی،جز لرزش آه
چه به گفتن دارم؟
سقف را میشکافم در تنهایی خود
خیره بر آسمان آرام میبارم
و چه دلتنگم...

ارهههه 

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین😂حالا من اعتماد به نفسم درصد منفی میخوره

شما باز خوبی من خیلی استعداد شعریم خوبه ولی حتی اعتماد به نفس ندارم اینجا بنویسم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

شما باز خوبی من خیلی استعداد شعریم خوبه ولی حتی اعتماد به نفس ندارم اینجا بنویسم

چراااااا

اینجا گذاشتن دیگه واقعا اعتماد به نفس نمیخواد،کسی کسی رو نمیشناسه

تو چه سبکی مینویسین؟

کاش یکی از شعراتون رو برام بفرستین🥲

چراااااااینجا گذاشتن دیگه واقعا اعتماد به نفس نمیخواد،کسی کسی رو نمیشناسهتو چه سبکی مینویسین؟کاش یکی ...

هم نو هم مثل حالت غزل البته مال ده سال پیشه الان گیر زندگی شدم حوصلم نمیکشه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

سلام وقتتون بخیر

نظرمن اینه:اگه قراره شعرنیمایی بگی،بایدیک موسیقی درونی داشته باشه،شعرت از قسمت"من اجل رابه قرابت دارم" دارای موسیقی میشه وبند اول یا ورودی شعر،وزن نداره.اگه برای مسابقه میخوای بفرستی ممکنه ایراد بگیرن.

اگه اجازه بدی ورودی شعررو اصلاح کنم تابفهمی منظورم چیه.شماگفتین(دلتنگم/دلم چقدرسخت گرفته است)

این بند وزن نداره.شعرشپیدبی وزن هست.اما شعرنیمایی وزن داره..دوم اینکه گفتین دلتنگم وقسمت دوم دلم چقدرگرفته است.هردوتا یک مفهوم رو میدن دلتنگی ودل گرفتن مثل همدیگه هستن وپشت سرهم اومدنش باعث ضعف شعرمیشه.هم بایدوزن درست بشه،هم مفهوم

مثلا باید بگین:

چقدردلتنگم

دل من غمگین است

اینجوری هم وزن شعردرست میشه،هم مفهومش فرق داره....ببخشیدتخصصی نظردادم،چون گفتین برای مسابقه میخواین خواستم ایراداصلیش رفع بشه.کلا شعرخوبی هست.آفرین

خدایا بی نهایت شکرت

من در این حال غریب بی صدا 

میهمان گریه ی بی انتها 

از خودم پرسم که گاهی وقت ها

این همه آشفته حالی از کجا 

منتظر تا آسمان نقشی زند

در میان ابر ها و گریه ها

از درون ناودان آبی چکد 

تر شود خاک غریب کوچه ها

بوی آب و خاک های تازه تر

تازه گرداند هوای کوچه ها 

تا که حال این دل غمگین من 

صاف گردد همچون حال ابر ها 

ممنون میشم نظرت رو بگی عزیزم 

سلام وقتتون بخیرنظرمن اینه:اگه قراره شعرنیمایی بگی،بایدیک موسیقی درونی داشته باشه،شعرت از قسمت"من اج ...

واقعا مرسی💕

خودم هم احساس می‌کردم یه جاهایی اون وزنی رو که باید رو نداره اما نمیدونستم باید کجاش رو کم و زیاد کنم،خصوصا که تازه شروع کردم به نوشتن 

شعر رو که کامل کردم ممنون میشم وقت بزارین نقدش کنین🙏

بازم ممنون

من در این حال غریب بی صدا میهمان گریه ی بی انتها از خودم پرسم که گاهی وقت هااین همه آشفته حالی از کج ...

خیلی قشنگ بود عزیزم❤❤

واقعا استعدادش رو داری

حیفه بزاری زیر خاکستر بمونه..