2777
2789

من سه شنبه عمل بای پس و اسلیو دارم گفتن شب قبلش باید بری حموم من روز قبلش میتونم برم چون ما ی شهر دیگه هستیم باید صبح حرکت کنیم بریم یزد ینی من شب نمیتونم برم حموم حالا نمیدونم چکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دو تا بیمارستان زایمان کردم یکیش خصوصی بود حموم ندیدم.

اون یکی دولتی بود بهم اتاق شخصی دادن که کنارش یه حموم و دسشویی داشت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اکثرا دارن منتها یک سرز جاها تمیز بهداشتی نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بیمارستان ها حموم و دست‌شویی داره ولی چندشه اکثرا تمیز نیستنکلی هم وسیله اضافه برای دوش گرفتن باید ب ...

خب من حموم که میرم صبح زود بدنم مود نداره ولی خب کلی بدو بدو داریم اون روز سشیبشم ساعت 12 باید بستری بشم بعدشم تا دوهفته نباید برم حموم برای همین میخوام برم اونجا فقط همون شکمم رو میخوام بشورم دوباره ی ابیم به بقیه بدنم بزنم که اگه عرق کرده باشم پاک شه چون میترسم ی وقتی عفونت کنم