2777
2789
عنوان

دیروز یه روستایی از جنوب غربی اصفهان دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 24 پست
متری چند زمین

نمیدونم ولی واقعا دلم باز شد اونجا از همه مهمتر مردم باهم خیلی مهربون بودن چهره شاد خندان با فرهنگ شیک پوش مرتب مهمانواز بعد نماز مرد کناری شوهرم مارو برد خونه ش شام هم اونجا بودیم خیلی خوبن ...زبان اصلی شون ترک بود ولی فارسی رو طوری اصفهانی صحبت میکردن که انگاری اصفهانی هستن...

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشتن 13 تا گوسفند بی گناه چه حس خوبی داره؟!؟!؟!؟؟

گوسفند بی گناه😑😑

مگه گوسفند گناهکارم داریم؟

بله داریم

اونایی که از خدا پا فراتر میزارن وفکر میکنن از خدا داناترن ، گوسفند گناهکارن👍🏻👍🏻

☹️☹️اگه جای حیوانات و انسان‌ها عوض میشد، چقدر وحشتناک میشد نه؟

زمان حضرت ابراهیم عوض شده 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

بارون نمی‌باره تا وقتی حیوانات رو میکشن میخورن!

خداوند گاو و گوسفند و...در اختیار انسان قرار داده تا ازشون استفاده کنند، چه برای پوشاک،چه گوشت و شیر. قربانی کردن حیوانات حلال گوشت برای انسان مجاز هستند

حیوانات دیگه رو شکار نکردند که بکشند

چرا همه چیز رو قاطی میکنید. کمی تفکر و تعقل لازمه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
چه ربطی داشت از قدیم الایام گوشتخواری وجود داشته و اتفاقا برکت و بارش هم زیاد بوده امروز بخاطر ناسپا ...

بله درسته. ظلم از هر نوعش بازم ظلمه. نباید گونه پرست باشیم. حمام خونی که راه افتاده، داخلش خون حیوانات زبون بسته هم هست. وقتی مخالف ظلمی، نباید فقط مخالف ظلم علیه آدما باشی، باید مخالف ظلم علیه حیوانات هم باشی. اگه واقعا میگی مخالف ظلمی، نباید که گونه پرست باشی. درست نمیگم؟ 

گوسفند بی گناه😑😑مگه گوسفند گناهکارم داریم؟بله داریماونایی که از خدا پا فراتر میزارن وفکر میکنن از ...

چه زیبا گفتی.

اونایی که فکر میکنند از خدا داناتر هستند🤣🤣👍👍

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩