من خیلی بهم خوش گذشت دعا و نماز باران داشتن و شلوغ بود گفتن ۱۳تا گوسفند نذرکردن.
خیلی مردمون خوبی بودن دلم حوس کرد .همون روستا خونه بخریم ...اسم روستا قمیشلوی شهرستان دهاقان بود .مردمش اصالت ترک آذری دارن اما فارسی رو با لهجه اصفهانی صحبت میکردن....گفتن اینجا تابستان نیازی به کولر ندارد ....
فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار
نمیدونم ولی واقعا دلم باز شد اونجا از همه مهمتر مردم باهم خیلی مهربون بودن چهره شاد خندان با فرهنگ شیک پوش مرتب مهمانواز بعد نماز مرد کناری شوهرم مارو برد خونه ش شام هم اونجا بودیم خیلی خوبن ...زبان اصلی شون ترک بود ولی فارسی رو طوری اصفهانی صحبت میکردن که انگاری اصفهانی هستن...
فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار
خداوند گاو و گوسفند و...در اختیار انسان قرار داده تا ازشون استفاده کنند، چه برای پوشاک،چه گوشت و شیر. قربانی کردن حیوانات حلال گوشت برای انسان مجاز هستند
حیوانات دیگه رو شکار نکردند که بکشند
چرا همه چیز رو قاطی میکنید. کمی تفکر و تعقل لازمه
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
گوسفند بی گناه😑😑مگه گوسفند گناهکارم داریم؟بله داریماونایی که از خدا پا فراتر میزارن وفکر میکنن از ...
چه زیبا گفتی.
اونایی که فکر میکنند از خدا داناتر هستند🤣🤣👍👍
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️