2777
2789
عنوان

ترس عجیبی دارم فقط متاهلا بیان

1643 بازدید | 46 پست

نمیدونم کسی مث منه یا نه ولی بشدت از رابطه بدم میاد دلیلشم یه ترس روانیه ترس از اینکه واژنم گشاد شه و همسرم سرد شه. شاید باورتون نشه بی دلیل رفتم عمل کردم بعد به مصیبت افتادیم بردم یکم باز کرد دکتر. بخاطر این عملم نتونستم زایمان کنم به دکترم نگفته بودم داشتیم میمردیم یادم رفته بود بگم‌. همسرمم بشدت ادم گرم مزاج و بیشعوریه تو این مورد الان خداروشکر ۷ ماهه فقط سه بار اومده ایران ولی هرشب دلخوری پیش میومد مث خونه خودمون. کسی مث من هست؟

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اها میخاستی کامل بسته باشه‌‌...خب مشکل چیه الان

نشخوار ذهنی دارم میترسم گشاد بشم بخدا همونبار هم ک ازدواج کرده بودم گشاد نشده بود دکتر تست کرد گف اصلا لازم نیست ولی من اصرار کردم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

شما که می‌ترسید یا بدتون میاد ازدواج دومتون چی بود اونم با ی آدم گرم!

یا نباید ازدواج میکردید یا با یکی مثل خودتون ازدواج میکردید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الان مشکل دقیقا چیه وقتی سه بار فقط هم برنامه دارید و همسرتون نیستن ؟

همسرم الان نیس خب بالاخره من برمیگردم خونه خودمون . ۳ بار نبود ۳ بار اومده ایران هربار ۷ روز