2777
2789

توی خونم امشب  سه تا دعا پیدا کردم میدونم کار مادرشوهرمه همشونم پارع کردم انداختم دور 

زیاد سوره بقره بزار توی خونه و یا بخون 

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته خدا بزرگ تر از ایناس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا هست کلا وخیلیام دارند و سحر شدند و رفعش باید بکنند مخصوصا خانمها دنبال این چیزا بیشترن

میدونم هست ومیدونمم خانوادش اهلش هستن وگرنه انقدشک نمیکردم

توی خونم امشب سه تا دعا پیدا کردم میدونم کار مادرشوهرمه همشونم پارع کردم انداختم دور زیاد سوره بقره ...

ببین من ب جایی رسیدم ک همش میسپارم ب خدادیگ،ولی داره بهم سخت میگذره،خواستم یکم دردودل کنم

خیلی به دعا و طلسم اعتقاد ندارم خانم

منم اعتقادنداشتم تااینکه شوهرخودم برام گرفت تاباهاش ازدواج کنم وچه روزای سختی روگذروندم،خداسردشمنام نیاره،انقدبده،توروخدااعتقادداشته باشین تامثل من سرتون کلاه نره

اگر سرد شدین بهم مخصوصا مرد به همسرش احتمال زیاد گرفتن

آره،شوهرم خیلی سردشده واینکه سرهزارتومن پول مدام دعواداره،شوهرمنکه اصلابرای پول وخرجی دادن اصلااااااینجوری نبود،اصلابهم حتی دیگه سلام هم نمیدیم

تلقین نکن بجاش هر روز با صدای بلند آیه الکرسی و چهار قل بخون چیزی هم باشه تاثیر نمیکنه

اثرشودیگه کرده،من خیلیییی سکوت کردم تاببینم تاکجاپیش میره این جریان،ب نظرت الان هم بخونم اثرش ازبین میره؟

آره،شوهرم خیلی سردشده واینکه سرهزارتومن پول مدام دعواداره،شوهرمنکه اصلابرای پول وخرجی دادن اصلاااااا ...

ی دعایی هست که برا سرد شدن روابط زناشوییه و عامل جدایی خیلیها شده

متاهل و متعهد

ی دعایی هست که برا سرد شدن روابط زناشوییه و عامل جدایی خیلیها شده

آره اطلاعات دارم،ازبس ک برام گرفت شوهرم،ولی برای ازبین بردنش دوست ندارم ودست وپام نمیره ک برم جای این ملاهاوایناها،نمیدونم بایدچیکارکنم،چ راهی هست

آره اطلاعات دارم،ازبس ک برام گرفت شوهرم،ولی برای ازبین بردنش دوست ندارم ودست وپام نمیره ک برم جای ای ...

ی آخوند میشناسم تهرانه پول مولی هم نیست اسم خودتو پدرتو میگیره و ی سری آیه خود قرانو به تعدادی که میگه باید بخونی یا یسری کارهارو مثلا نوشتن سوره ای از قران باآب زمزم و زعفران در مکان مقدس درروز خاص. ولی چون اینجا گفتند برا مخ زدن خانمهاست و شماره از کجا معلوم برا خودت نیستو ... اصلا نمیدم.ولی کسانی هستند اینکارارو میکنن

متاهل و متعهد