2777
2789

سلام دخترا 

آیفون ۱۴ یا s25fe ؟

تورو خدا تجربتونو بگین لطفا بهش خیلی خیلی نیاز دارم 

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم آیفون که قشنگی نداره بنظرم مفتم بدن برنمیدارم اون مدل سامسونگم خوب نیست دیدم که میگم

چی بخرم دوربینش خوب باشه تا ۶۰ تومن؟ 

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜

این سایقه شخصیه ولی من قبلا سامسونگ داشتم الان ایفون دارم و اصلا بنظرم دوربین ایفون واقعا تو یه لول دیگس هرچیییی سامسونگ خوب باشه نور و شفافیت ایفون خیلی خیلی بهتر سیستم عاملش بهتره هنگی اصلا نداره 

این سایقه شخصیه ولی من قبلا سامسونگ داشتم الان ایفون دارم و اصلا بنظرم دوربین ایفون واقعا تو یه لول ...

من خودم ۱۳ نرمال و ۱۶ پرومکسو دیدم دوربینشو ۱۳ نرمال بنظرم دوربین خیلی خوبی داره نمیدونم ۱۴ چجوریاست

از یه نفر که هردوتاش دسشه و هردوتاش استفاده میکنه حتماا بهت میگه ایفون

مرسی 

خودم بار اوله میخام ایفون بخرم میترسم نتونم باهاش کار کنم سختم باشه

چی بخرم دوربینش خوب باشه تا ۶۰ تومن؟

نمیخوام اطلاعات غلط بدم بهت 

رنج قیمتارو دقیق نمیدونم 

ولی توی سامسونگ فقط اس ۲۳.۲۴.۲۵اولترا میدونم که واقعا قشنگه

میدونمم از چیزیکه گفتی گرون ترن ولی تو سامسونگ دوربین خوب نمیتونی پیدا کنی تو گوشیای معمولیش 

آیفون داشتنم به تنهایی بدرد نمیخوره کنارش باید یکی داشته باشی

ولی تو با ۶۰تومن میتونی بهترین گوشی شیامی رو بخری 

واقعا قشنگع من خودم طرفدار شیامیم

مرسی خودم بار اوله میخام ایفون بخرم میترسم نتونم باهاش کار کنم سختم باشه

اصلااا سخت نیس یکی دوروز کار کنی راه افتادی بین سامسونگ و ایفون اصلا شک نکن ایفون دوربین بهتری داره حالا چه سیزده چه چهارده