2777
2789

آلا و دلا

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

من میگم بازم نظر خانواده مهمه ولی اگه نظر من میپرسی من میگم قشنگ نیست چون تلفظش سخته مخصوصا واس قدیم ...

نیلا سخته ؟😕

بهار من همون شکمویه ام یادته؟

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیلا سخته ؟😕بهار من همون شکمویه ام یادته؟

اره قشنگم‌ یادمه 

ببین واس جوون ها سخت نیست واس یسری ها سخته و اسم چون جدیده و نشنیدن ممکنه جور دیگه بگن

مثلا ماهلین و دلوین اینقد زیاد شده...حتی یادمه تو فامیل یکی دلوین گذاشته بود من گفتم دلوین چه اسم قشنگیه گفت عزیزم دِلوینه و ناراحت شد خب من که خودم بشخصه از قصد نگفتم ولی اسم ها خیلی جدیدا قشنگ نیست‌‌‌...

نیلا هم خوبه ولی نیل مثلا قشنگ تره این نظر منه

بازم میگم خانواده طرف مهمه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اره قشنگم‌ یادمه ببین واس جوون ها سخت نیست واس یسری ها سخته و اسم چون جدیده و نشنیدن ممکنه جور دیگه ...

قربونت بشم درسته 

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف