2777
2789
عنوان

پرستاری با پایه ضعیف

84 بازدید | 6 پست

ام ضعیفه و هدفم پرستاری اصلا شرایط پشت کنکور موندن ندارم اما نمیدونم واقعا این ریسکو کنم تا ۴۰۶بمونم و این ۶ماه خوب بخونم اموزشم خوب شه و ۴۰۶کنکور اصلیم باشه

توروخدا واقعی بگین امیدواری بدرد نمیخوره کسی بوده ابان با پایه ضعیف شروع کرده باشه پیراپزشکی اورده باشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از الان با هرپایه ای که باشی شروع کنی همین ۴۰۵ پرستاری قبولی۸ ماه اینا وقت داریبشین بخون تموم شه بره ...

من از خدامه  ۴۰۵ تموم شه شرایطم کلا توخونه هم سخته

ولییی خیلی ضعیفه میتوسونن میگن سال دیگ کاهش ظرفیته قبولیا سخت میشه مثل قبل افزایش ظرفیت💔

من از خدامه ۴۰۵ تموم شه شرایطم کلا توخونه هم سختهولییی خیلی ضعیفه میتوسونن میگن سال دیگ کاهش ظرفیته ...

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن

منم دوساله پشت کنکورم اگه بخوام به این چیزا فکر کنم که اصلا این ریسکو نمیکردم بخوام بمونم

باور کن این دوسال تنها چیزی که بهم ضربه زد و باعث شد من عقب بمونم،گوش دادن به اخبار سنجش بود..

امسال همه کانالایی که مربوط به سنجش و خبرگزاریاش بود رو پاک کردم اصلا اصلا کاری ندارم چیکار میخوان بکنن ضرفیتو کم کنن زیاد کنن نمیدونم دوباره تاثیر یازدهمو مثبت کنن قطعی کنن و..

من کار خودمد میکنم با برنامهٔ خودم جلو میدم و با هدف و امید اینکه سال ۴۰۵ بهترین برام رقم بخوره

پس توهم اصلا اصلا به این چیزا ذهنتو مشغول نکن

اگه وضعیت خونه اوکی نیس برو کتابخونه

و اینکه اگه پایت خیلی ضعیفه زیست فرهمندنیا شیمی فراهانی ریاضی کرمی و فیزیک خسروی منش خیلی عالی هستن

اگه هم فکر میکنی با کلاس وقتت میره کتاب بخر و شروع کن تست زدن مثلا برای زیست همین فرهمندنیا خودش یه جزوه داره هم برای دهم هم یازدهم هم دوازدهم نکته به نکته کتاب تو جزوه هست و اینکه به همراهش کتاب پینوکیو رو بخر شروع کن تست زدن،برای فیزیک اگه پایت خیلی ضعیفه کتاب شگفت انگیز فوق العادست به ساده ترین زبون توضیح داده و بعد کلی تست آموزشی گذاشته برات،برای شیمی هم کتاب نشر الگو عالیه و برای ریاضی هم میتونی ویدیو های الاء امینی راد رو ببینی و کتاب خیلی سبزو بگیری تست بزنی

خلاصه هرجور شده امسال فرار کن چون هرسال شرایط سخت تر میشه

موفق باشی خانم گل❤️✨️

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکنمنم دوساله پشت کنکورم اگه بخوام به این چیزا فکر کنم که اصلا این ریسکو ...

ممنونم گلم همچنین موفق باشیییی 🌱

خودمم سال سومه متاسفانه خیلی مشکلات داشتم این دوسال افسردگیم داشتم امسالم از فروردین خوندم ولی روحیه ام داغونه هنوز ضعیفم خیلییی نگرانم

ممنونم گلم همچنین موفق باشیییی 🌱 خودمم سال سومه متاسفانه خیلی مشکلات داشتم این دوسال افسردگیم داشتم ...

نه اصلا نگران نباش

تست زیاد بزن اگه اشتباه زدی هم مهم نیست مهم اینه که از تو اون اشتباه ها نکات مهم رو استخراج میکنی و اون قسمتای کتاب که مشکل داری میفهمی کجاست

همینا باعث قوی تر شدنت میشه

پس اصلا اصلا اصلااااااا ناامید نباش بخون ببینم چیکار میکنی دختر❤️

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....