عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن
منم دوساله پشت کنکورم اگه بخوام به این چیزا فکر کنم که اصلا این ریسکو نمیکردم بخوام بمونم
باور کن این دوسال تنها چیزی که بهم ضربه زد و باعث شد من عقب بمونم،گوش دادن به اخبار سنجش بود..
امسال همه کانالایی که مربوط به سنجش و خبرگزاریاش بود رو پاک کردم اصلا اصلا کاری ندارم چیکار میخوان بکنن ضرفیتو کم کنن زیاد کنن نمیدونم دوباره تاثیر یازدهمو مثبت کنن قطعی کنن و..
من کار خودمد میکنم با برنامهٔ خودم جلو میدم و با هدف و امید اینکه سال ۴۰۵ بهترین برام رقم بخوره
پس توهم اصلا اصلا به این چیزا ذهنتو مشغول نکن
اگه وضعیت خونه اوکی نیس برو کتابخونه
و اینکه اگه پایت خیلی ضعیفه زیست فرهمندنیا شیمی فراهانی ریاضی کرمی و فیزیک خسروی منش خیلی عالی هستن
اگه هم فکر میکنی با کلاس وقتت میره کتاب بخر و شروع کن تست زدن مثلا برای زیست همین فرهمندنیا خودش یه جزوه داره هم برای دهم هم یازدهم هم دوازدهم نکته به نکته کتاب تو جزوه هست و اینکه به همراهش کتاب پینوکیو رو بخر شروع کن تست زدن،برای فیزیک اگه پایت خیلی ضعیفه کتاب شگفت انگیز فوق العادست به ساده ترین زبون توضیح داده و بعد کلی تست آموزشی گذاشته برات،برای شیمی هم کتاب نشر الگو عالیه و برای ریاضی هم میتونی ویدیو های الاء امینی راد رو ببینی و کتاب خیلی سبزو بگیری تست بزنی
خلاصه هرجور شده امسال فرار کن چون هرسال شرایط سخت تر میشه
موفق باشی خانم گل❤️✨️