2777
2789

من همین قبل عیدی رفتم یکجا ناخن بکارم 7ماهم بود

اشتباه کردم طرفیت اسانسور 4نفر بود توش بودن منم سوار شدم فک کنم سنگین شد رفت تا همکف محکم انگار خورد زمین

دوباره رفت بالا باز اومد پایین محکم میخورد زمین

داد میزدم یکی یک کاری بکنه اون 4نفرم همچین بیخیال بودن من جیغ میزدم.میگفتم.یک.کاری کنین درباز بشه 

میگفت چیکار کنم خودش باید باز بشه

خلاصه چندباری انجوری بالا پایین رفت تا درش باز شد

ولی من خیلی خیلی ترسیدم دیگه تا طبقه 10هم از پله میرم اسانسو سوار نمیشم.

البته من کلا ادم ترسویی هم هستم ولی چون باردار بودم نگرانی و ترسم بیشتر بود

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم

من يبار تنها تو اسانسور گير كردم درش باز شد ولي بخش در نبود بخش ديواري باز شد:)) يعني وقتي در باز شد ديوار بود نميشد رفت بيرون

يكمي ترسيدم اما دوباره زدم درش گير كرد با دست يكم هلش دادم جلو درست شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

من دقیقا اون چهارنفر بودم خخخخخ البت آسانسور الاکلنگ بازی نکرد بین طبقه ی چهار و پنج وایساد ولی خفه بود خیلی برقم خاموش شد بابامم پیشم بود اون بیشتر استرس گرف تا من کوبیدیم ب در انقدهمسایمون زنگید آتش نشان بیاد آوردنمون بیرون 😁😁😁

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

مایه بار رفته بودیم مشهد ظرفیت اسانسور 7 نفر بود 12 نفر سوار شدیم😓😓😓

گیر کردیم😐 من احساس خفگی داشتم اکسیژن کم بود ولی بقیه جیغ میزدن😑

قیافه صاحب هتل وقتی ما اومدیم بیرون دیدنی بود😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من يبار تنها تو اسانسور گير كردم درش باز شد ولي بخش در نبود بخش ديواري باز شد:)) يعني وقتي در باز شد ...

آدم یاده فیلمای ترسناک میفته وقتی دیواره میاد

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

چاره ای نیست باید منتظر بود درست بشه حالا یا دگمه گیر کرده یا قاطی کرده یا برق رفته یا کسیو خبر کنی درستش کنه دیگه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

منو خواهرم و پسرم یه روز رفته بودیم بیرون سوار اسانسور پل هوایی شدیم.دو سه بار رفت بالا و پایین و یهو گیر کرد.بعدش رفت بالا دوباره درش باز شد ماهم پریدیم بیرون.من بیشتر بخاطر پسرم ترسیدم.اگه تنها میبودم برام هیجان داشت خیلی

عاشق خودمم...بوس بوس
نترس خونسرد باش يكم تلاش كن هميشه هم تلفن همراهت باشه من تلفنم نداشتم:)

اتفاقا شوهرم بیرون منتظرم بود گوشی برداشتم زنگ بزنم اون بیاد یک کاری بکنه ولی انتن گوشیمم رفته بود

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
آدم یاده فیلمای ترسناک میفته وقتی دیواره میاد

ههه اره من م ترسيدم اما خودمو نباختم تلاش كردم

ولي خنده دارم بود در باز شد سرم پايين بود اومدم برم بيرون ديدم ااااا ديوارههه :))) بيشتر ترسيدم از بين اجرا سوسكي چيزي بپره بيرون:)))  تازه شبم بود

من گیر کردم آژیرو زدم

منتظر موندم تا بیان درو باز کنن 

تو اون مدتم یکم با گوشیم کار کردم یه کتابم تو کیفم داشتم چند صفحشو خوندم تا در باز شد 

البته نشستما حال نداشتم بایستم😁 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
ههه اره من م ترسيدم اما خودمو نباختم تلاش كردم ولي خنده دارم بود در باز شد سرم پايين بود اومدم برم ...

وایییی سوسک 😳😳😳😳