2777
2789
عنوان

دلم میخاد از این خانومای ادایی بشم

342 بازدید | 27 پست

بیاین بگین برای انرژی زنانه تون چیکارا میکنین..

با چه کارهایی به خودتون، جسمتون و روحتون اهمیت میدید؟ 

من حس میکنم دیگه خیلی صدمو گذاشتم پای همسرم و خودمو رها کردم. میخام یه خانوم ادایی بشم😂

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

پول باشه آدم ادایی هم میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول هست ولی چیکار کنم مثلاً

آرایشگاه برو خودشون با پول پایه رو می‌سازن😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آرایشگاه برو خودشون با پول پایه رو می‌سازن😂

عزیزم نگفتم که میخام بکوبم بسازم... منظورم در رفتار و برخورد بود، نه ظاهر. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15989961/%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85-%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D8%AA

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
منم مثل شما هستم پول هست ولی نه حوصلش دارم نه بلدم مو هم ندارم ک بخام حالتش بدم😁😂

ولی من اصلأ منظورم ظاهر نیست... 

عزیزم نگفتم که میخام بکوبم بسازم... منظورم در رفتار و برخورد بود، نه ظاهر.

ماهر بانو چه تاپیک برات گذاشت رو عشق کن