2777
2789

سفارش منو بعد دو هفته اوردن و از تمام محصولاتی که سفارش دادم فقط ۲ تا محصول رو فرستادن

و فقط هزینه یکی از محصولاتی که ارسال نکرده بودن رو عودت دادن 

الان چند روز گذشته هنوز هزینه بقیه محصولات رو عودت ندادن

جدا از اینا این کار اخلاقی نیست کالاهای ناموجود رو اعلام نمیکنن و خودسرانه هرچی دلشون خواست میفرستن

تازه شما با پشتیبانی ارتباط نگیری و خودت مدعی نشی هیچ هزینه ای هم عودت نمیدن

یعنی حجم سفارشت بالا باشه و یادت بره چی سفارش دادی پولت هم رفته😒

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خرید کردم از خانمی. همیشه جنس اصل فرستادن و به موقع. من خیلی راضیم. یه بار هم به خاطر خریدهام برام یه عطر فرستادن برای هدیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من خیلیییی خرید میکنم از خانومی همیشه زودتر به دستم میرسه سفارشم کامل و با بسته بندی درستم ارسال میک ...

جنساشونم اصله و عالی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من خریدم راضی بودم

نه من اصلا رضایت نداشتم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من خیلیییی خرید میکنم از خانومی همیشه زودتر به دستم میرسه سفارشم کامل و با بسته بندی درستم ارسال میک ...

تهران هستید؟

جنساشونم اصله و عالی

اصل هستن چون محصولاتش ایرانیه و محصولات ایرانی فیک ندارن

ولی اینکه از ۱۰ قلم سفارش فقط ۲تا رو میفرستن اونم بدون هیچ اطلاعی و هزینه رو عودت نمیدن بعد چندروز هم خودش یه ایراد خیلی بزرگه

بله

بخاطر همونه عزیزم

چون من تهران نیستم

ارسال با پست پیشتاز رو زدم بعد ۲ هفته رسید

اصل هستن چون محصولاتش ایرانیه و محصولات ایرانی فیک ندارنولی اینکه از ۱۰ قلم سفارش فقط ۲تا رو میفرستن ...

ایرانی؟

من ریمل اسنس خریدم اصل فرستادن.

نمیدونم. والله برا من پیش نیومده تا حالا این مورد. تمام و کمال فرستادن