2777
2789
عنوان

مهاجرت کاری

118 بازدید | 15 پست

سلام چجوری و ازکجا اقدام کنم؟

چجوری سایتهای خارجیو پیداکنیم براشون ایمیل بفرستیم

اگر قبول کردن اقدام کنیم برای مهاجرت

من هیچی نمیدونم اگر میدونید بگید

یه کشوری که بشه پیشرفت کرد توکارمبلمان 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وکیل مهاجرت بگیری خیلی راحت تریخودتون اقدام کنید به جایی نمی رسید

جای مطمعن نمیشناسیم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بهتره با ی وکیل و موسسه های مهاجرتی صحبت کنی تا کاملا بر اساس کار خودت بهت بگنمهاجرت پروسه پیچیده ای ...

نمیشناسیم گه معتبر باشه خیلی کلاهبرداری زیاد شده

تو نینیسایت فقط موضوعات مشکلات بیپولی، مشکل با خانواده شوهر، طلاق بچه عشق و...هستدلت خوشه ها اومدی ...

🤣🤣والامنم پولدارنیستم اما دلمون میخاد بریم کشوری که پیشرفت کنیم حقوق بالاترباشه امکانات رفاهی بیشترباشه

اینجا باین اقتصاد کارمبل خیلی کم شده حقوقا خیلی پایین اومده اصلا نمیخونه هیچی ب هیچی همسرم باچندنفرصحبت کرده ازدوستاش و..که چندین ساله اونور میگن مهاجرت کن به کشوری که جای پیشرفت داشته باشی 

یسری ازدوستاش سوئد و المانن خیلی راضین یکیشون فرانسه اس شدیدا پشیمونه اونم داره میره کشوردیگه

من چند تا از دوستام اقدام کردن باید ازشون بپرسم اونا برنامه نویسن برای اسپانیا اقدام کردن. مهاجرت کا ...

من تهرانم میشه اگر تهرانن بپرسی یا اطراف تهران باشه بشه حضوری رفت