2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره هم زشت بود هم بی خانواده هم از اونایی که با خیلیا بوده. ولی شانس در خونش رو زد و الان تو رفاه کامل داره زندگی میکنه. 

بعد من که با هیچکس نبودم و پاک و سالم هستم و از اون از همه نظر بهترم هیچ کس نگامم نمیکنه.

فقط شانسسس‌

نه به ظاهره نه به هیچی.

فقط به شانسه عزیزم

تا سن ۲۲ سالگی خیلی پیش میاد چون پسرا غریزشون فعاله اول میزند دنبال ازدواج وقتی گیرشون نمیاد می گند فقط جنس مخالف باشه راضیم ، بنظرم جدا از قیافه باید مهارت ارتباط و شناخت از جنس مخالف داشت وگرنه ازدواج شکل نمی گیره 

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

آره هم زشت بود هم بی خانواده هم از اونایی که با خیلیا بوده. ولی شانس در خونش رو زد و الان تو رفاه کا ...

همیخوری ادم ها رو قضاوت میکنی شاید زندگی خیلی بدی داشته باشه فقط ظاهرش خوب باشه 

چه خوبه ک ادن برا همه خوب بخواد تا برا خودش هم باشه

ازدواج ربطی به زشتی و خوشگلی نداره ربطی به اینکه تو اجتماع باشی دیده بشی نداره ازدواج قسمت اینو من قبلا کسی بهم میگفت باور نمی کردم ولی الان بهش ایمان دارم فقط خدا باید بخواد، بخواد میشه اگه کل بنده هاش نخوان 

باورت میشه دیدم یاکسانی که خیلی معذرت میخوام دختره ۱۰تاپسروعوض کرده همه روهم مزه کرده بعدشاهزاده میا ...

دقیقا

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اره تا دلت بخواد اکثر دخترای فامیل مازشتن ازدواجا در حد المپیک خفن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

همیخوری ادم ها رو قضاوت میکنی شاید زندگی خیلی بدی داشته باشه فقط ظاهرش خوب باشه چه خوبه ک ادن برا هم ...

حالت خوبه؟ قضاوت کجا بود خودت سوال کردی منم جوابتو دادم. تو خودت خیلی دربند اخلاقیات هستی پس بهتره اینو بدونی که تاپیک خودت کلا از اساس ایراد داره چون هیچکس زشت نیست. دختر زشتی وجود نداره پس