2777
2789
عنوان

اینجا کسی استخدام اموزش پرورش هست از طریق ازمون‌استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
نا امید نمی کنم امید الکی به کسی نمیدم شما واسه مرکز استان شرکت کرده بودید؟

نه عزیزم. شهرستانم یک نفر میخواست. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیمه که حتما...حقوق هم نگرفتم چون یماه نشده میرم همکارام میگن ۸..۹ تومن سال اول سال دوم ۱۰..۱۱تومن م ...

یعنی خود مدرسه بیمه میریزه براتون 

اخه شنیدم بیمه رو‌حودتون باید بریزین ک بااین حقوق نمیصرفید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دقت بخونید. انشالله قبولین موسسه نوین استخدام خوبه در کل اگه با برنامه بخونی هر کتابی هم بخونید ...

نوین خریدن جزواتش یخورده گرون وگرنه خیلی دوست دارم بااون بخونم بارگوشی هم‌اذیت میشم 

نمیدونم حالا جراتم ندارم با شوهرم در میون بذارم از اون بگیرم🤣🤣بشدت مخالف همه جیه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
قبل اومدن دفترچه خوندم خیلی باید بخونی رقابت خانما سنگینه

خب میشه توضیحتون یکم‌کاملتر باشه 

مثلا حدود چندساعت تو روز 

و‌جندوقت قبل دفترچه اخه قبلا مشخص بود دقیقا ازمون چ‌زمانیه امسال ک ازمون اینهمه تاخیر داشت هی میگم‌بخونم‌بیوفته تیر ماه زده میشم ول میمنم

نوین خریدن جزواتش یخورده گرون وگرنه خیلی دوست دارم بااون بخونم بارگوشی هم‌اذیت میشم نمیدونم حالا جرا ...

نوین توکانال ها پخش شده دانلود کن رایگاناشو بخون منم همین کارو کردم قبول هم شدم ولی خیلی خوندم چندماه شاید یکسال

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
خب میشه توضیحتون یکم‌کاملتر باشه مثلا حدود چندساعت تو روز و‌جندوقت قبل دفترچه اخه قبلا مشخص بود دقیق ...

من از برج 6 خوندم قرار شد برج 11 ازمون باشه که نشد منم خوندنمو ترک نکردم اولاش روزی هرچقدر میلم میکشید میخوندم بعد روزی 8ساعت وقتی دفترچه اومد 10ساعت

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
من یک ماه خوندمتست و خلاصه دبیری تک ظرفیتی مرکز استانهیچ سهمیه ای هم نداشتم کتبی با اختلاف ۴۰ تا امت ...

عزیزم ی ماه روزی چندساعت همه درسهاش خوندین یاحذفم‌میکردسن