2777
2789
۲۴ ساعته تو سایت پلاسم هیج وقت هم ب تاپیک های جنجالی نمیرسم

منم الان رسیدم

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

عزیزم کلی برات تایپ کردم دیدم تاپیک ترکید

ببین عزیزم گفتی عروسی شلوغه و کسی متوجه ترک شما نشد

خوب چه بهتر برگرد عروسی یه شبه دیگه تکرار نمیشه برگرد عروسی و به روی خودت نیار منم مث شما لجبازم هیچوقت حرف بقیه رو گوش نمیکنم در اخر پشیمون میشم 

اینو درحالی دارم مینویسم که یکی باید به خودم بگه برو با شوهرت اشتی کن دنیا ارزش نداره😓

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلی برات تایپ کردم دیدم تاپیک ترکیدببین عزیزم گفتی عروسی شلوغه و کسی متوجه ترک شما نشدخوب چه ب ...

اینی که شما میگی من چن بار گذشت کردم وگرنه با یه باردوبار ادم اینجور نمیشه

اینی که شما میگی من چن بار گذشت کردم وگرنه با یه باردوبار ادم اینجور نمیشه

خیلی فشاری هستی😔 میدونم عزیزم خودم هم به مرز فروپاشی روانی رسیدم از دست شوهرم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
نمیشه هکه چی برای زن باشه باید یجا تموم شه تمام همو غمم پسرمه

راست میگی بخدا ولی اگه تصمیمت به ادامه دادن هست قراره یه عمر با این خانواده زندگی کنی برو عروسی 

اونا زبونشون کوتاهه فردا مادرشوهزم از خجالت شوهرم درمیاد حسابی

چه خانواده شوهر عجیبی دارین اگه حمایتت میکنن که هیچی پس

خودشون دارن میبینن دیگه خانواده باابرویی هستن

والا خانواده شوهر من اگه رسما ببینن مقصر پسرشون هست باز حاشا میکنن قدرشون رو بدون